JAV susidūrė du traukiniai: žuvo mažiausiai du žmonės

Pietų Karolinos valstijoje du traukiniai pateko į avariją, per nelaimę žuvo mažiausiai du žmonės. Keleivinis traukinys, kuriuo važiavo 147 žmonės, susidūrė su krovininiu traukiniu, skelbia BBC.

 Susidūrė du traukiniai.<br> „Twitter“ nuotr.
 Susidūrė du traukiniai.<br> „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 2:43 PM

Nuo bėgių nulėkė keli keleivinio traukinio vagonai. Skelbiama, kad per sekmadienį įvykusią nelaimę sužeista daugiau nei 70 žmonių.

Į įvykio vietą išskubėjo gelbėtojai.

Keleivinis traukinys įprastai važiuoja iš Majamio į Niujorką ir atgal. Nelaimė įvyko netoli Keisio miesto, Pietų Karolinoje.

Avarija įvyko apie 2 val. 30 min. vietos (9 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Išsiliejo degalai

Leksingtono apygardos šerifo departamentas patvirtino, kad iš traukinio buvo evakuoti visi keleiviai. Per šį susidūrimą į aplinką pateko apie 5 tūkst. galonų (apie 19 tūkst. litrų) degalų, rašo BNS.

Nukentėjusiems pagalbą teikia Raudonojo Kryžiaus organizacija.

Praėjusią savaitę avariją patyrė respublikonų įstatymų leidėjus į partijos renginį Vakarų Virdžinijoje vežęs užsakytas „Amtrak“ traukinys, susidūręs su šiukšliavežiu į pietus nuo Šarlotsvilio, Virdžinijoje. Žuvo vienas žmogus, šeši sužeisti. Traukinyje buvo ir Atstovų Rūmų pirmininkas Paulas Ryanas.

Gruodį Vašingtono valstijoje netoli Takomos nuo bėgių nuvažiavus „Amtrak“ keleiviniam traukiniui, keli vagonai nuvirto nuo viaduko ant judraus kelio, žuvo trys žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.