Iš variklio pasipylus liepsnoms lėktuvas avariniu būdu nusileido Solt Leik Sityje

Oro linijų „Southwest Airlines“ lėktuvo keleiviams pirmadienį nemažai siaubo įvarė orlaivio gedimas, privertęs užsidegti vieną iš variklių. Dėl gaisro iš Solt Leik Sičio pakilusį lėktuvą pilotai greitai vėl nutupdė tame pačiame oro uoste, skelbė CNN. 

 Į Los Andželą skridusio „Southwest Airlines“ lėktuvo pilotai nusprendė avariniu būdu leistis Solt Leik Sičio tarptautiniame oro uoste.  <br> AFP/Scanpix nuotr. 
 Į Los Andželą skridusio „Southwest Airlines“ lėktuvo pilotai nusprendė avariniu būdu leistis Solt Leik Sičio tarptautiniame oro uoste.  <br> AFP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2018, 10:23 PM

Į Los Andželą skridusio lėktuvo pilotai nusprendė avariniu būdu leistis Solt Leik Sičio tarptautiniame oro uoste. 

Incidentą pastebėjo ir lėktuvo keleiviai. Crystal Bangerter, kuriai tai buvo pirmasis skrydis gyvenime, pro langą pamatė iš variklio plūstančias liepsnas. 

„Staiga išgirdome sprogimą. Pasisukau į šoną ir pastebėjau savo vyro išraišką. Iškart supratau, kad įvyko kažkas negero“, – pasakojo ji televizijai KUTV. 

Lėktuve taip pat buvusi Traci Scarce prisiminė išgirdusi sprogimą. 

„Ką tokioje situacijoje daryti? Ugnis šaudė iš variklio. Tai atrodė kraupiai“, – pasakojo amerikietė. 

Užsidegusį lėktuvą užfiksavo ir ant žemės buvęs žmogus, išgirdęs sprogimą ir nufilmavęs blykčiojimas viename iš variklių.

Reiso 604 lėktuvas iš Solt Leik Sičio oro uosto pakilimui pasiruošė apie 6.38 val. ryte, o jau po 40 minučių buvo vėl saugiai nusileidęs tame pačiame oro uoste. 

Keleivis Terrence'as Elegante teigė, kad orlaivio įgula laikėsi ramiai ir saugiai nutupdė lėktuvą. Keleiviai Los Andželą pasiekė kitu lėktuvu. 

Pilotai pranešė apsukti lėktuvą nusprendę valdymo skydelyje sulaukę informacijos apie problemas su vienu iš variklių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.