Th. May: „Sirija mėgina paslėpti cheminės atakos įrodymus“

Sirija kartu su savo sąjungininke Rusija mėgina paslėpti mirtinos cheminės atakos įrodymus, pirmadienį pareiškė britų premjerė Theresa May.

 Sirija kartu su savo sąjungininke Rusija mėgina paslėpti mirtinos cheminės atakos įrodymus, pirmadienį pareiškė britų premjerė Theresa May.<br>AFP/Scanpix nuotr.
 Sirija kartu su savo sąjungininke Rusija mėgina paslėpti mirtinos cheminės atakos įrodymus, pirmadienį pareiškė britų premjerė Theresa May.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 8:58 PM, atnaujinta Apr 16, 2018, 8:59 PM

Bendruomenių Rūmų įstatymų leidėjams ji tvirtino, kad be vyriausybės jokia kita Sirijos grupė negalėjo balandžio 7-ąją surengti cheminę ataką Dumoje, galbūt pareikalavusią dešimčių gyvybių.

Th. May gina Londono sprendimą kartu su Vašingtonu ir Paryžiumi smogti Sirijos taikiniams. Kai kurie parlamentarai mano, kad premjerė prieš tai turėjo surengti balsavimą parlamente.

Vyriausybės vadovės teigimu, Vakarų sąjungininkai neturėjo kitokios išeities, mėgindami pažaboti „pasibaisėtiną“ cheminio ginklo panaudojimą.

Anot jos, kariniai veiksmai buvo „ne tik moraliniu požiūriu, bet ir juridiškai teisingi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.