Prancūzijoje migrantai sužalojo lietuvį vilkiko vairuotoją

Prancūzijoje prieš kelias dienas buvo sužalotas lietuvis vilkiko vairuotojas. Jį sužalojo du migrantai, bandę pasislėpę transporto priemonėje patekti į Jungtinę Karalystę.

 Migrantai dažnai bando patekti į vilkikų priekabas ir taip išvykti į kitą šalį. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Migrantai dažnai bando patekti į vilkikų priekabas ir taip išvykti į kitą šalį. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 11:56 AM

Migrantai įsmuko į vilkiko priekabą, kai vairuotojas sustojo pailsėti netoli Diunkerko miesto. Išgirdęs kažkokį bildesį priekaboje vairuotojas nusprendė patikrinti ją.

Paaiškėjo, kad priekaboje slepiasi du migrantai, bandantys tokiu būdu iš vykti iš Prancūzijos į Jungtinę Karalystę.

Kaip pranešė Prancūzijos spauda, vairuotojas iš pradžių bandė kalbėtis su įsibrovėliais. Jiems jis paaiškino, kad gali sulaukti didžiulių baudų už priekabos apgadinimą. Tačiau susitarti su migrantais nepavyko.

Stvėrę peilį, kuriuo anksčiau pasinaudojo patekdami į priekabą, vyrai sužalojo lietuvį, o po to pasišalino iš įvykio vietos.

Pranešama, kad vairuotojas patyrė rimtus sužalojimus. Prancūzų leidinys „Le Voix du Nord“ pranešė, kad vyras buvo greitai išvežtas į gydymo įstaigą.

Tai toli gražu ne pirmas kartas, kai migrantai užpuola vilkikų vairuotojus. Nuo jų nukentėję yra ir vilkikų vairuotojai iš kitų šalių.

Apie tai, kad migrantai bando prasmukti į vilkikų priekabas ir taip nuvažiuoti į kitą šalį, žino ir Lietuvos vežėjų asociacija. Ji ne kartą įspėjo vežėjus nesivelti į konfliktus su įsibrovėliais. Patariama ir vengti sustojimų tose vietose, kur gali būti bandymų prasmukti į vilkikų priekabas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.