Rusijoje lėktuve sumuštas lenkų diplomatas

Rusijoje vienas keleivis trečiadienį sumušė lenkų diplomatą lėktuve, skridusiame iš Sibiro miesto Irkutsko į Maskvą, nurodė vieno sostinės oro uosto medicinos tarnyba.

 Rusijoje vienas keleivis trečiadienį sumušė lenkų diplomatą lėktuve, skridusiame iš Sibiro miesto Irkutsko į Maskvą, nurodė vieno sostinės oro uosto medicinos tarnyba.<br>V.
 Rusijoje vienas keleivis trečiadienį sumušė lenkų diplomatą lėktuve, skridusiame iš Sibiro miesto Irkutsko į Maskvą, nurodė vieno sostinės oro uosto medicinos tarnyba.<br>V.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2018, 3:00 PM, atnaujinta Jul 13, 2018, 3:01 PM

Lėktuvui „atskridus iš Irkutsko (į medikus) kreipėsi sumuštas Lenkijos pilietis, diplomatas. Skrydžio metu vienas iš lainerio keleivių – Rusijos pilietis – elgėsi agresyviai. Išėjęs iš tualeto jis be jokių akivaizdžių priežasčių kumščiais puolė nukentėjusįjį, eilėje stovėjusį arčiausiai prie sanitarinės kabinos, ir daug kartų jam sudavė“, naujienų agentūrai „Interfax“ sakė vienas medicinos šaltinis Maskvos Šeremetjevo oro uoste.

Dėl šio incidento kartu du gydytojais į lėktuvą atvyko policininkai ir sulaikė įtariamą užpuoliką.

Vienas teisėsaugos šaltinis sakė „Interfax“, kad pradėtas tyrimas dėl administracinio pažeidimo.

Pasak jo, konfliktas kilo dėl buitinių priežasčių.

„Kaip rodo pirminiai duomenys, chuliganui nepatiko, kad eilėje stovėję keleiviai jį skubino ir leido suprasti, kad irgi nori pasinaudoti tualetu“, – sakė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.