Donaldo Trumpo sūnus papasakojo apie grasinimus šeimai

JAV prezidento Donaldo Trumpo sūnus Ericas interviu televizijai „Fox News“ penktadienį papasakojo, kad jo šeima ne kartą sulaukė grasinimų.

 E.Trumpas interviu televizijai „Fox News“ penktadienį papasakojo, kad jo šeima ne kartą sulaukė grasinimų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 E.Trumpas interviu televizijai „Fox News“ penktadienį papasakojo, kad jo šeima ne kartą sulaukė grasinimų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2018, 12:11 PM

„Man grasino, mano šeima taip pat sulaukė grasinimų, visi mes jų sulaukėme. Visi mes esame susidūrę su situacija, kai namuose buvo rasta kažkokių baltų miltelių“, – sakė E.Trumpas.

Laikraštis „The Hill“ savo ruožtu priminė, kad per 2016 metų rinkimų kampaniją D.Trumpo dangoraižyje „Trump Tower“ Niujorke taip pat buvo rasta baltų miltelių, kurie vėliau pasirodė esantys nekenksmingi.

Šių metų vasarį JAV prezidento vyriausiojo sūnaus Donaldo žmona atsidūrė ligoninėje atplėšusi vyrui adresuotą voką, kuriame buvo baltų miltelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.