Mančesteryje per šaudymą buvo sužeisti 10 žmonių

Šiauriniame Anglijos Mančesterio mieste sekmadienį per šaudymą buvo sužeisti 10 žmonių, tarp jų du vaikai, pranešė policija.

Didžiosios Britanijos Mančesterio mieste per šaudymą buvo sužeisti mažiausiai 10 žmonių, sekmadienį pranešė britų kanalas „Sky News“. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Didžiosios Britanijos Mančesterio mieste per šaudymą buvo sužeisti mažiausiai 10 žmonių, sekmadienį pranešė britų kanalas „Sky News“. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-12 10:00, atnaujinta 2018-08-12 15:33

Apie 2 val. 30 min. vietos (4 val. 30 min. Lietuvos) laiku pareigūnai buvo iškviesti į vieną Mančesterio rajoną, kur po Karibų karnavalo vyko vakarėlis.

„Devyni žmonės, įskaitant du vaikus, kreipėsi į ligoninę dėl galimai šratų padarytų sužalojimų, kurie nėra rimti, – pranešė Didžiojo Mančesterio policija. – Dešimtas asmuo – vyras – lieka sunkios, bet stabilios būklės ligoninėje dėl kojų sužalojimų.“

Policija tikisi, kad lengviau sužeisti žmones jau šiandien bus išrašyti iš ligonines.

„Tai buvo neatsakingas veiksmas, galėjęs sukelti rimtų pasekmių, nes šeimos ir draugai galėjo netekti savo mylimųjų“, – sakė policijos viršininkas vyresnysis inspektorius Wasimas Chaudhry.

Vietos bendruomenei skirtoje žinutėje jis pareiškė: „Ginklams nėra vietos mūsų gatvėse ir mes norime patikinti jus, kad darome viską, ką galime, kad surastume atsakingą asmenį ar asmenis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.