Malaizijoje amerikietis už buvusios žmonos nužudymą nuteistas mirti

Malaizijos teismas antradienį vieną amerikietį už buvusios žmonos nužudymą nuteisė mirti pakariant, bet nuteistasis žada teikti apeliaciją ir tvirtina, kad nusikaltimą įvykdė gindamasis.

 Malaizijos teismas antradienį vieną amerikietį už buvusios žmonos nužudymą nuteisė mirti pakariant, bet nuteistasis žada teikti apeliaciją ir tvirtina, kad nusikaltimą įvykdė gindamasis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Malaizijos teismas antradienį vieną amerikietį už buvusios žmonos nužudymą nuteisė mirti pakariant, bet nuteistasis žada teikti apeliaciją ir tvirtina, kad nusikaltimą įvykdė gindamasis.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 4, 2018, 10:26 AM, atnaujinta Sep 4, 2018, 10:27 AM

Advokatas K. A. Ramu sakė, kad aukštesnysis teismas jo 63 metų klientą Geraldą Wayne'ą Mickelsoną pripažino kaltu dėl 2016 metų lapkritį įvykdyto Guildos Mickelson nužudymo. Moteris buvo pasmaugta.

G. W. Mickelsonas dirbo konsultantu Malaizijoje, bet planavo persikelti į Filipinus pas naująją žmoną filipinietę.

Pasak K. A. Ramu, G. W. Mickelsonas liudijo viename Kvala Lumpūro viešbutyje susiginčijęs su buvusia žmona. Advokatas teigia, kad amerikietis gynėsi, kai buvusi žmona ėmė jį pulti.

Tačiau teismas antradienį nusprendė kitaip.

„Įvertinęs visus įrodymus teismas nusprendė, kad jis yra kaltas“, nes skrodimas parodė, kad G. Mickelson mirė nuo „kaklo suspaudimo“, sakė advokatas ir pridūrė, kad auka taip pat patyrė galvos traumų.

Po incidento G. W. Mickelsonas paskambino viešbučio vadovybei ir paprašė pagalbos, niekur nebėgo, sakė advokatas.

Perskaičius trumpą teismo sprendimą G. W. Mickelsonas verkė, jį guodė žmona filipinietė. K. A. Ramu pridūrė, kad jo klientas teiks apeliaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?