Pakistano mokykloje elektra nutrenkė mokytoją ir tris moksleivius

Pakistano šiaurės vakaruose vienoje privačioje mokykloje elektra nutrenkė mokytoją ir tris moksleivius, pranešė policija.

 Pakistano šiaurės vakaruose vienoje privačioje mokykloje elektra nutrenkė mokytoją ir tris moksleivius, pranešė policija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Pakistano šiaurės vakaruose vienoje privačioje mokykloje elektra nutrenkė mokytoją ir tris moksleivius, pranešė policija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2018, 11:44 AM, atnaujinta Sep 18, 2018, 11:46 AM

Nelaimė įvyko antradienį, per ryto susirinkimą keliant šalies vėliavą, sakė policijos pareigūnas Abduras Rasheedas. Minima mokykla yra Kivajaus kaime vaizdingame Kagano slėnyje.

Pasak minėto pareigūno, mokytojui Safeerui Ahmedui keliant vėliavą plieninis vamzdis su vėliava kliudė aukštos įtampos laidus. Jį bandę gelbėti trys moksleiviai – 10, 12 ir 13 metų – taip pat žuvo.

Policija iškart uždarė mokyklą kaip nesaugią moksleiviams ir tikrina, ar kitos mokyklos šiame kalnuotame regione atitinka saugumo standartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.