Vokietijos kanclerė apsilankė Izraelio Holokausto memoriale „Yad Vashem“

Vokietijos kanclerė Angela Merkel antrąją ir paskutinę savo vizito Izraelyje dieną pradėjo apsilankymu Holokausto memoriale „Yad Vashem“.

 Vokietijos kanclerė Angela Merkel antrąją ir paskutinę savo vizito Izraelyje dieną pradėjo apsilankymu Holokausto memoriale „Yad Vashem“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vokietijos kanclerė Angela Merkel antrąją ir paskutinę savo vizito Izraelyje dieną pradėjo apsilankymu Holokausto memoriale „Yad Vashem“.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 11:27 AM, atnaujinta Oct 4, 2018, 11:29 AM

A. Merkel ketvirtadienį apžiūrėjo muziejų ir dalyvavo memorialinėje ceremonijoje. Ją lydėjo „Yad Vashem“ pirmininkas Avneris Shalevas.

Iš memorialo kanclerė nuvyko į kitą ceremoniją Jeruzalėje, kur jai buvo suteiktas Haifos universiteto garbės daktaro laipsnis.

A. Merkel atvyko į Izraelį naujausių bendrų vyriausybinių konsultacijų. Ją lydi daug jos ministrų kabineto narių, didelė verslininkų delegacija ir naujas pareigūnas, atsakingas už kovą su antisemitizmu.

Didžiausias dėmesys vizito metu turėtų būti skiriamas ekonominiams klausimams, akcentuojant inovacijas, technologijas ir plėtros projektus.

Tai jau septintas toks bendras vyriausybių susitikimas nuo to laiko, kai Izraelis ir Vokietija prieš dešimtmetį pradėjo šią tradiciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.