Maskvos Žukovo oro uoste ant žemės susidūrė du lėktuvai

Rusijos susisiekimo prokuratūra pradėjo tyrimą dėl Maskvos Žukovo oro uoste įvykusio incidento, per kurį susidūrus dviem lėktuvams vienas jų buvo apgadintas, pirmadienį pranešė pareigūnai.

 Šiuo metu tyrėjai renka reikalingą informaciją, o nustačius pažeidimų prokuratūra imsis atitinkamų veiksmų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Šiuo metu tyrėjai renka reikalingą informaciją, o nustačius pažeidimų prokuratūra imsis atitinkamų veiksmų.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2018, 12:17 PM

„Maskvos prokuratūra, prižiūrinti įstatymų dėl oro ir vandens transporto vykdymą, atlieka patikrinimą dėl dviejų orlaivių susidūrimo Žukovo oro uoste. Pagal preliminarius duomenis, spalio 7-ąją riedėdamas į stovėjimo vietą oro bendrovės „Ikar“ orlaivis kliudė oro bendrovės „Uralskije avialinii“ orlaivį“, – sakoma pranešime.

Prokurorai pridūrė, kad „Uralskije avialinii“ lėktuvui buvo pažeistas kairysis posparnis ir aeronavigacinis žibintas, bet žmonės nenukentėjo.

Šiuo metu tyrėjai renka reikalingą informaciją, o nustačius pažeidimų prokuratūra imsis atitinkamų veiksmų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuvoje ir visoje Europoje minima Europos diena