Prie Kroatijos prezidentės namų sulaikytas ginkluotas vyras

Penktadienį Zagrebe prie Kroatijos prezidentės Kolindos Grabar-Kitarovič namų buvo sulaikytas ginkluotas vyras. Kaip teigiama šalies Vidaus reikalų ministerijos pranešime, jis nekėlė pavojaus valstybės vadovės saugumui.

Prie Kroatijos prezidentės Kolindos Grabar-Kitarovič namų buvo sulaikytas ginkluotas vyras.<br> Reuter/Scanpix nutor.
Prie Kroatijos prezidentės Kolindos Grabar-Kitarovič namų buvo sulaikytas ginkluotas vyras.<br> Reuter/Scanpix nutor.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 26, 2018, 11:29 PM

„Apie 15 valandą mes gavome pranešimą, kad nežinomas asmuo vaikštinėja Karaliaus Zvonimiro gatve priešais prezidentės namus su ginklu rankoje. Policija greitai sureagavo ir jį sulaikė. Sulaikytas ginkluotas vyras nekėlė pavojaus prezidentės saugumui“, – cituoja pareigūnų komentarus portalas „Dnevnik.hr“.

Pasak jo, prezidentės kaimynai, remdamiesi K. Grabar-Kitanovič apsaugos pareigūnais, papasakojo, kad „pavojus buvo netikras“. Šią informaciją patvirtino ir Kroatijos prezidentės rezidencijos darbuotojai. „Viskas gerai, prezidentė saugi“, – pareiškė jie.

Kroatijos prezidentės rezidencija yra sostinės šiaurėje, gerai saugomoje žaliojoje zonoje. Jos butas yra pastate Karaliaus Zvonimiro gatvės ir Antuno Bauerio gatvės kampe Zagrebo centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.