Pora kraupiai nužudė apie 20 žmonių, bet dėl to visiškai nesigaili

Meksikiečių pora nužudė apie 20 žmonių, tačiau nepanašu, kad dėl to gailėtųsi, nes apie nusikaltimus pasakojo su pasididžiavimu. Policija sutuoktinius sugavo vežančius palaikus kūdikio vežimėlyje.

Prie sklypo, kuriame pora sunešė lavonus, žmonės deda gėles, dega žvakutes.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Prie sklypo, kuriame pora sunešė lavonus, žmonės deda gėles, dega žvakutes.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AP, „Fox News“, „Lietuvos rytas“

Oct 28, 2018, 12:05 PM

Meksikietis Juanas Carlosas policijai prisipažino nužudęs 20 moterų ir smulkiai papasakojo, kaip įvykdė kiekvieną žmogžudystę. Jųdviejų su žmona bute bei apleistame sklype netoliese buvo rasta daugybė žmonių palaikų, pavienių kūno dalių.

Porą sustabdė policija. J.Carlosas su žmona tuo metu stūmė kūdikio vežimėlį, o jame buvo kraują stingdantis radinys – žmonių palaikų dalys.

Vyriausiasis Meksiko valstijos prokuroras Alejandro Gomezas teigė, kad J.Carlosas neneigė įvykdęs nusikaltimus, prisiminė 10 iš 20 nužudytų moterų vardus ir atrodė, tarsi didžiuotųsi tuo, ką padarė.

Tyrėjams atrodo, kad jis kenčia nuo asmenybės sutrikimo, nes su didžiule neapykanta kalba apie savo motiną bei ankstesnę mylimąją.

„Man atrodė makabriška, kad šis žmogus labai smulkiai papasakojo apie 10 žmogžudysčių, jis netgi prisiminė, ką tuo metu vilkėjo jo aukos. Negana to, pasakodamas jis atrodė labai patenkintas“, – kalbėjo prokuroras A.Gomezas.

Policija pradėjo sekti sutuoktinius, kai telefonų skambučių išklotinės parodė, jog jie kontaktavo su keliomis moterimis, kurios dingo per praėjusį pusmetį.

Spalio pradžioje policija stebėjo meksikiečius, kai jie iš savo namų išvažiavo su kūdikio vežimėliu, prikrautu juodų plastikinių maišų.

Kaimynai pasakojo, jog dažnai matydavo juodu su vežimėliu, pora nuolatos kažką veždavosi. Jie maišus nusistumdavo iki tuščio sklypo netoliese ir ten juos suversdavo.

Pora kūnų dalis laikė savo namuose šaldytuvuose. Kai kurias jų pardavė, tačiau neaišku, kas buvo pirkėjai.

Viena poros aukų buvo rugsėjį su dviejų mėnesių kūdikiu dingusi Nancy Huitron.

Moteris nuvežė dvi savo dukreles į mokyklą ir nuo to laiko niekas jos nematė.

J.Carlosas su žmona moterį užpuolė ir nužudė, o jos kūdikį pardavė kitai porai.

Pastaroji buvo surasta ir suimta, mergytė atiduota N.Huitron motinos globai.

Kai kurios J.Carloso aukos prieš mirtį buvo išprievartautos. Daugiausia tai buvo vienišos motinos. Žudikų pora jas suviliodavo pigių drabužėlių kūdikiams skelbimu, o kai jos susidomėdavo ir atvykdavo jų apžiūrėti, jas užpuldavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.