Jungtinės Karalystės vyriausybė dėl lošimo sumų limito prarado sporto ministrę

Britų ministrės pirmininkės Theresos May vyriausybė, kilus ginčui dėl statomų sumų lošimo automatams, ketvirtadienį prarado savo sporto ministrę.

 Keli kiti Th. May vyriausybės nariai anksčiau atsistatydino dėl sunkių derybų su Europos Sąjunga "Brexit" klausimais. <br> PA Pictures/Scanpix nuotr.
 Keli kiti Th. May vyriausybės nariai anksčiau atsistatydino dėl sunkių derybų su Europos Sąjunga "Brexit" klausimais. <br> PA Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-02 09:19

Sporto ir pilietinės visuomenės ministrė Tracey Crouch atsistatydinimo raštą įteikė vyriausybės biudžeto projekte atidėjus planuotą maksimalaus lošimų automatų statomų sumų dydžio sumažinimą nuo 100 iki 2 svarų (2,3 euro).

Vyriausybė šią priemonę planuoja nuo spalio, o ne nuo balandžio, kad Finansų ministerija turėtų laiko pasiūlyti naują lošimų mokestį, kuris galėtų kompensuoti prarastas biudžeto pajamas. T.Crouch pritarė balandžio terminui.

„Labai liūdėdama atsistatydinau iš vieno geriausių darbų vyriausybėje, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė T. Crouch. – Politikai ateina ir išeina, bet principai su mumis lieka amžinai.“

Keli kiti Th.May vyriausybės nariai anksčiau atsistatydino dėl sunkių derybų su Europos Sąjunga "Brexit" klausimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.