Aštuonmetis nušluostė visiems nosį ir tapo milijonieriumi

Iš pirmo žvilgsnio niekuo nuo savo bendraamžių nesiskiriantis Ryanas sugebėjo aplenkti visus. Žurnalas „Forbes“ paskelbė, kad vaizdo įrašų dalijimosi platformoje „YouTube“ jis užsidirbo milijonus.

Aštuonmetis Ryanas kuria vaizdo įrašus, kuriuose apžvelgia naujausius žaislus.
Aštuonmetis Ryanas kuria vaizdo įrašus, kuriuose apžvelgia naujausius žaislus.
Daugiau nuotraukų (1)

BBC ir „Lietuvos rytas“

Dec 13, 2018, 11:52 AM

Turbūt dažnas žmogus pasvajoja apie užsiėmimą, kuris kasdien būtų tarsi šventė ir jam duotų milijoną.

Ryanui pavyko padaryti tai ir dar daugiau.

Žurnalas „Forbes“ paskelbė, kad vaizdo įrašų dalijimosi platformoje „YouTube“ nuo praėjusių metų liepos iki šių metų birželio daugiausia pinigų uždirbo būtent šis 8 metų amerikietis pradinukas. Jis pinigus užsidirba apžvelgdamas žaislus.

Per šį laikotarpį Ryanas susikrovė 22 mln. JAV dolerių (19,3 mln. eurų) ir antrojoje vietoje likusį aktorių ir „YouTube“ žvaigždę Jake’ą Paulą aplenkė daugiau nei puse milijono.

Trečiojoje vietoje uždirbę 20 mln. JAV dolerių (17,5 mln. eurų) liko „Dude Perfect“, kurie dalijasi pramoginiais sporto vaizdo įrašais.

Skelbiama, kad žaislus apžvelgiančio berniuko pajamos, lyginant su praėjusiais metais, išaugo dvigubai.

Paklaustas, kodėl žmonės žiūri jo sukurtus vaizdo įrašus, Ryanas atsakė: „Turbūt dėl to, kad aš esu linksmas ir juokingas.“

Ryanui patinka žaisliniai traukiniai ir mašinos, o iš lego detalių jis gali sukurti ištisas civilizacijas. Vaizdo įrašuose vaikas išpakuoja žaislus, juos išbando ir pateikia savo nuomonę.

„Įdomu, kas viduje“, – berniukas sušuko išpakuodamas dėžę, kurioje buvo žaislai, sukurti pagal filmuko „Ratai“ veikėjus.

Ryano puslapį jo tėvai sukūrė 2015 metų kovą. Nuo tada „Ryan ToysReview“ jau seka daugiau nei 17 milijonų žmonių.

Vaizdo įrašas, kuriame berniukas pripučiamojoje žaidimų aikštelėje bando rasti paslėptų kiaušinių ir vėliau jų viduje ieško žaislų, jau yra peržiūrėtas 1,6 mlrd. kartų.

„Forbes“ tvirtina, jog didžioji dalis uždirbtų pinigų buvo surinkti už reklamas, rodomas prieš vaizdo įrašus. Dar apie milijoną berniukas susikrovė iš užsakytų vaizdo įrašų.

Žaislai, apie kuriuos kalba Ryanas, iš parduotuvių lentynų dingsta akimirksniu.

Rugpjūčio mėnesį parduotuvių tinkle „Walmart“ pasirodė speciali žaislų ir drabužių serija „Ryano pasaulis“. Manoma, kad dėl to ateinančiais metais jo pajamos dar labiau išaugs.

Kadangi Ryanas yra dar vaikas, 15 proc. pajamų pervedama į banko sąskaitą, kuria jis galės naudotis, kai taps pilnametis.

Tiesa, šeima neseniai pranešė, kad jei berniukui atsibos jo veikla, jie uždarys savo paskyrą. Nepaisant to, jau dabar uždirbtų pinigų berniukui turėtų pakakti iki senatvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.