Donaldas Trumpas sulaužė ilgametę tradiciją

JAV prezidentas Donaldas Trumpas šiemet Baltuosiuose rūmuose nerengs priėmimo žiniasklaidos darbuotojams, pranešė amerikiečių televizija „Fox News“.

 D.Trumpas nuolat griežtai kritikuoja pagrindines žiniasklaidos priemones dėl „netikrų naujienų“.<br> Sipa Press/Scanpix nuotr.
 D.Trumpas nuolat griežtai kritikuoja pagrindines žiniasklaidos priemones dėl „netikrų naujienų“.<br> Sipa Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-13 14:56

Pagrindinių leidinių žurnalistai per Kalėdų atostogas tradiciškai susirinkdavo Baltuosiuose rūmuose. Tačiau šiemet D.Trumpas „atšaukė vakarą Baltuosiuose rūmuose spaudos atstovams, tokiu būdu dėl seniai įtemptų santykių su virtine naujienų organizacijų nutraukdamas ilgametę tradiciją“, nurodė „Fox News“.

Pagal tradiciją žurnalistai kasmet būdavo kviečiami į šį renginį. Prieš priėmimą jiems būdavo surengiamas banketas, po kurio jie būdavo nulydimi į išpuoštą salę. Svarbi renginio dalis būdavo fotografavimasis: pakviesti žurnalistai galėdavo nusifotografuoti su JAV prezidentu ir pirmąja ponia.

Baltieji rūmai nepadarė oficialaus pareiškimo dėl renginio atšaukimo. Pernai D.Trumpas ir jo žmona Melania surengė priėmimą, bet nesifotografavo su žurnalistais.

D.Trumpas nuolat griežtai kritikuoja pagrindines žiniasklaidos priemones dėl „netikrų naujienų“. Ypatingą prezidento rūstybę yra užsitraukusi naujienų televizija CNN.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.