Norvegijoje automobilio vagis įstrigo mašinoje ir į pagalbą pasikvietė policiją

Norvegijoje vienas automobilio vagis įstrigo mašinoje, kurią bandė pavogti, ir į pagalbą pasikvietė policiją, pirmadienį pranešė pareigūnai.

Norvegijoje vienas automobilio vagis įstrigo mašinoje, kurią bandė pavogti, ir į pagalbą pasikvietė policiją, pirmadienį pranešė pareigūnai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Norvegijoje vienas automobilio vagis įstrigo mašinoje, kurią bandė pavogti, ir į pagalbą pasikvietė policiją, pirmadienį pranešė pareigūnai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2018, 12:27 PM, atnaujinta Dec 24, 2018, 12:31 PM

Trondheimo policija pranešė, kad vienas jaunuolis, kurio tapatybė neskelbiama, paskambino teisėsaugos pareigūnams iš automobilių parduotuvės trečiame pagal dydį Norvegijos mieste ir pasiskundė, kad „įstrigo“ mašinos viduje.

Norvegų transliuotojas NRK informavo, kad automobilį pavogti mėginusiam vaikinui yra 17 metų ir jis jau žinomas teisėsaugai dėl smulkių nusikaltimų. Vis dėlto kol kas neaišku, kodėl užsirakino automobilio, stovėjusio šalia parduotuvės, durelės.

Policija socialiniame tinkle „Twitter“ pirmadienį pranešė, kad pareigūnai išskubėjo į įvykio vietą, kad „išleistų jį iš automobilio ir sulaikytų“.

Daugiau detalių apie šį incidentą neskelbiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.