Arizonoje nukritusi nuo kalnų apžvalgos aikštelės žuvo 14-metė kalifornietė

Arizonoje žuvo veikiausiai netyčia nuo kalnų apžvalgos aikštelės nukritusi 14-metė kalifornietė, trečiadienį informavo vietos valdžia.

 Arizonoje žuvo veikiausiai netyčia nuo kalnų apžvalgos aikštelės nukritusi 14-metė kalifornietė, trečiadienį informavo vietos valdžia.<br> 123rf.com nuotr.
 Arizonoje žuvo veikiausiai netyčia nuo kalnų apžvalgos aikštelės nukritusi 14-metė kalifornietė, trečiadienį informavo vietos valdžia.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2018, 1:32 PM, atnaujinta Dec 27, 2018, 1:37 PM

Anot Kokonino apygardos šerifo biuro, mergaitės kūnas buvo rastas maždaug už 200 m nuo Pasagos Vingio apžvalgos aikštelės.

Iš šios lankytinos vietos atsiveria Kolorodo upės, tekančios netoli Arizonos ir Jutos sienos, pasagos pavidalo vingio įspūdinga panorama.

Mergaitės artimieji apie jos dingimą toje vietoje pranešė pirmadienio popietę, o Arizonos viešojo saugumo departamento sraigtasparnis vėliau aptiko lavoną. Gelbėtojams pavyko jį ištraukti tik antradienio rytą.

Šerifo pavaduotojai sako, kad 14-metė buvo atvykusi iš Kalifornijos San Chozės rajono. Jie mano, kad mergaitė nukrito per nelaimingą atsitikimą, tačiau tyrimas dar nebaigtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.