Tailande po golfo automobiliukų susidūrimo rasti du nuskendę pietų korėjiečiai

Šiaurės Tailande rasti negyvi du golfą žaidę pietų korėjiečiai, įkritę į upę per jų automobiliuko susidūrimą su kitu, kuriuo važiavo jų žmonos, ketvirtadienį paskelbė policija.

 Šiaurės Tailande rasti negyvi du golfą žaidę pietų korėjiečiai, įkritę į upę per jų automobiliuko susidūrimą su kitu, kuriuo važiavo jų žmonos, ketvirtadienį paskelbė policija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Šiaurės Tailande rasti negyvi du golfą žaidę pietų korėjiečiai, įkritę į upę per jų automobiliuko susidūrimą su kitu, kuriuo važiavo jų žmonos, ketvirtadienį paskelbė policija.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2018, 12:16 PM, atnaujinta Dec 27, 2018, 12:17 PM

Abi poros buvo kelte, kuriuo ruošėsi persikelti per golfo aikštyną kertančią upę. Tuo metu viename golfo automobiliuke sėdėjusius vyrus netyčia taranavo kita transporto priemonė su jų žmonomis.

Per susidūrimą visi jie įkrito į dumbliną vandenį, sakė rajono policijos pulkininkas leitenantas Suwatas Suawatmontri.

Moteris tuoj pat išgelbėjo netoliese buvę žvejai, o dingusių vyrų – 68 metų Sung Jun-yongo ir 76 Ha Jei-oongo – ieškojo daugiau kaip 50 karių ir policininkų.

Vieno vyro kūnas buvo rastas praėjusią naktį maždaug už 2 km nuo nelaimingo atsitikimo vietos, o kitą lavoną „plūduriuojantį prie vienos šventyklos“ ketvirtadienio rytą aptiko kaimiečiai, pažymėjo Suwatas Suawatmontri.

„Jų žmonos sako, kad abudu mokėjo plaukti. Manau, kad jie nuskendo dėl stiprios giluminės srovės“, – pridūrė pareigūnas.

Abi poros atostogas Tailande pradėjo pirmadienį.

Ši šalis kasmet sulaukia daugiau kaip 35 mln. lankytojų, tačiau 2018-aisiais Tailando turizmo sektorius patyrė smūgį, liepą pietiniame regione nuskendus keltui su turistais iš Kinijos ir žuvus 47 žmonėms.

Dėl tos nelaimės, išryškinusios aplaidumą turizmo sektoriuje, sunerimo daugelis kinų turistų, tad bendras lankytojų skaičius iš karto smuko.

Nuo to laiko Tailando pareigūnai stengiasi pagerinti savo šalies įvaizdį ir sparčiai reaguoja į bet kokias problemas, ištikusias turistus, ypač kinus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.