Prie Kipro krantų po sprogimo tanklaivyje išgelbėti penki jūrininkai

Kipro policija šeštadienį ištraukė iš jūros penkis sužeistus jūrininkus po sprogimo viename su Maltos vėliava plaukiojančiame tanklaivyje prie salos pietinių krantų, pranešė pareigūnai.

 Nelaimė ištiko „Athlos“ pakeliui iš Kipro į Graikiją.Laivo įgulą sudaro 17 jūrininkų – septyni graikai, devyni indai ir gruzinas. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Nelaimė ištiko „Athlos“ pakeliui iš Kipro į Graikiją.Laivo įgulą sudaro 17 jūrininkų – septyni graikai, devyni indai ir gruzinas. <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-12-29 14:09

Du apdegę įgulos nariai buvo išvežti gydyti į sostinę Nikosiją, o kiti trys buvo prevenciškai hospitalizuoti pagrindiniame Kipro uostamiestyje Limasolyje.

Kiti tanklaivio „Athlos“ įgulos nariai sugebėjo užgesinti gaisrą, bet pasviręs laivas stovėjo maždaug už 200 metrų nuo žvejų kaimelio Zigio, nurodė Kipro jungtinis gelbėjimo koordinavimo centras.

Tanklaivis negabena jokių pavojingų krovinių, bet gelbėjimo centras dėl visa pikto pasiuntė laivus, prireikus turinčius suvaldyti naftos išsiliejimą.

Nelaimė ištiko „Athlos“ pakeliui iš Kipro į Graikiją. Laivo įgulą sudaro 17 jūrininkų – septyni graikai, devyni indai ir gruzinas.

  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.