Pakistano Pešavare sprogus užminuotam automobiliui sužeisti 6 žmonės

Pakistano šiaurės vakariniame mieste Pešavare šeštadienį sprogus automobilyje paslėptai bombai buvo sužeisti šeši žmonės ir apgadintos kelios parduotuvės, informavo policija.

 Pakistano šiaurės vakariniame mieste Pešavare šeštadienį sprogus automobilyje paslėptai bombai buvo sužeisti šeši žmonės ir apgadintos kelios parduotuvės, informavo policija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Pakistano šiaurės vakariniame mieste Pešavare šeštadienį sprogus automobilyje paslėptai bombai buvo sužeisti šeši žmonės ir apgadintos kelios parduotuvės, informavo policija.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-05 12:42, atnaujinta 2022-04-08 18:21

Pareigūnai pranešė, kad 10 kg svėręs savadarbis sprogstamasis užtaisas (SSU) buvo padėtas mašinoje, paliktoje Sadaro rajone .

„Sprogimą sukėlė SSU, o sprogstamoji medžiaga buvo įtaisyta automobilio viduje“, – naujienų agentūrai AFP sakė Pešavaro policijos viršininkas Qazi Jamilas ur Rehmanas.

Pasak jo, visi šeši sužeistieji, įskaitant dvi moteris, yra stabilios būklės.

„Sprogo visa transporto priemonė, išliko tik jos variklis“, – pranešė vietos išminuotojų komandos vadovas Shafqatas Malikas.

Per sprogimą buvo apgadintos mažiausiai trys parduotuvės.

Pakistano pajėgos nuo 2004 metų kovoja su islamistų grupuotėmis Pešavare ir jo apylinkėse. Kariuomenė genčių kontroliuojamuose vietovėse, esančiose netoli miesto, surengė ne vieną operaciją.

Per pastaruosius kelerius metus regione saugumo padėtis pagerėjo, bet šią šalies dalį nuolat krečia nedidelio masto išpuoliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda