Galvojo, kad vykdoma žmogžudystė, tačiau tikroji priežastis sutrikdė

Vakarų Australijoje pareigūnams teko reaguoti į neįprastą iškvietimą. Žmogui atrodė, jog kažkas kėsinasi į žmogaus gyvybę, tačiau paaiškėjo, kad triukšmą kelia vorų bijantis vyriškis.

Dideli vorai dažnai sukelia kuriozines situacijas.<br>„Caters News“/„Scanpix“ nuotr.
Dideli vorai dažnai sukelia kuriozines situacijas.<br>„Caters News“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-08 06:46, atnaujinta 2019-01-08 10:09

Vienas žmogus, trečiadienį ramiai vaikščiodamas Perto priemiestyje Voneru, išgirdo vaiko klyksmą ir vyrą, rėkiantį: „Kodėl tu nemiršti?“

Pareigūnams paskambinęs asmuo pasakojo, kad žino, jog name gyvena ir moteris, tačiau jos balso negirdėjo.

Į įvykio vietą greitai atvyko keli pareigūnų ekipažai. Tačiau pavojaus nebeliko, po 20 minučių nuo iškvietimo policininkai jau buvo išsiaiškinę šį reikalą.

Atvykę į įvykio vietą pareigūnai aptiko vorą užmušusį vyriškį. Jis pareigūnams pasakė, kad turi milžinišką voragyvių baimę – arachnofobiją, ir atsiprašė už sukeltą sumaištį.

„Policininkai pakalbėjo su įvykio liudininkais ir išsiaiškino, jog vyras tik bandė užmušti milžinišką vorą ir atsiprašė pareigūnų“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė policijos atstovai.

Vėliau jie juokavo, kad niekas nepatyrė didesnių sužeidimų, išskyrus vorą.

Šis įrašas vėliau buvo panaikintas, nes Voneru pareigūnai pasidalijo policijos vidinės sistemos įrašo nuotrauka, kurioje buvo matyti rašybos klaidos.

„Tai buvo vienas iš tų atvejų, kai ruošiesi vienai situacijai, tačiau pamatai visiškai kitokį įvykį. Visiems palengvėjo sužinojus, kad sumaištį sukėlė voras“, – pasakojo policijos atstovas spaudai Samuelis Dinnisonas.

Panašus incidentas įvyko ir Sidnėjuje 2015 metais. Pareigūnams naktį buvo pranešta apie vyrą, rėkiantį „Aš tave užmušiu“, moters klyksmą ir daužomų baldų garsus.

Į įvykio vietą atskubėję policininkai rado sumišusį vyrą, kuris jiems paaiškino, kad naktį jį prikėlė milžiniškas voras, kurį jis mėgino užmušti mėtydamas įvairiausius baldus.

Paklausus apie moters klyksmą vyras susigėdęs atsakė, kad šaižiai klykė jis pats, nes labai nemėgsta vorų.

Tais pačiais metais Mičigane, JAV, degalinėje pasipildyti degalų sustojęs vyriškis mėgino pastebėtą vorą atbaidyti žiebtuvėliu, bet netyčia padegė visą pastatą.

Parengta pagal „The Guardian“ ir BBC informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.