Austrijoje po lavina žuvo trys vokiečiai, ketvirtas dingo

Austrijos Alpėse po sniego lavina žuvo trys vokiečių slidininkai, o ketvirtas laikomas dingusiu, sekmadienį pranešė policija.

 Šeštadienį Pietų Vokietijos ir Austrijos pareigūnai pasinaudodami pagerėjusiais orais valė gausų sniegą nuo stogų ir kelių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Šeštadienį Pietų Vokietijos ir Austrijos pareigūnai pasinaudodami pagerėjusiais orais valė gausų sniegą nuo stogų ir kelių.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2019, 12:03 PM

57, 36 ir 32 metų vyrų palaikai buvo paimti šeštadienį vakare netoli Lecho, kelios valandos po to, kai vieno šių slidininkų žmona pranešė apie jų dingimą.

Austrijos vakarinės Forarlbergo provincijos policija sekmadienį pranešė, kad dėl gausaus sniego ir lavinų pavojaus turėjo atšaukti dar vieno vokiečio paiešką. Dingusysis yra 28 metų amžiaus.

Šį mėnesį kai kuriose Europos dalyse per incidentus, susijusius su oro sąlygomis, jau žuvo mažiausiai 24 žmonės.

Šeštadienį Pietų Vokietijos ir Austrijos pareigūnai pasinaudodami pagerėjusiais orais valė gausų sniegą nuo stogų ir kelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.