Džordžijoje ieškoma keturis žmones nušovusio įtariamojo

Džordžijoje penktadienį ieškoma per dvejas šaudynes keturis žmones nušovusio ir vieną vyrą sužeidusio įtariamojo.

 Džordžijoje penktadienį ieškoma per dvejas šaudynes keturis žmones nušovusio ir vieną vyrą sužeidusio įtariamojo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Džordžijoje penktadienį ieškoma per dvejas šaudynes keturis žmones nušovusio ir vieną vyrą sužeidusio įtariamojo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 25, 2019, 4:46 PM, atnaujinta Jan 25, 2019, 4:47 PM

Kaip paryčiai paskelbė Džordžijos tyrimų biuras, 27 metų įtariamasis Daylonas Delonas Gamble'as yra ginkluotas ir pavojingas. Įtariama, kad jis ketvirtadienį vakare nušovė keturias aukas Rokmarte, esančiame maždaug už 70 km į šiaurės vakarus nuo Atlantos.

Anot Rokmarto policijos viršininko Keitho Sorrello, pareigūnai aptiko dviejų vyrų ir dviejų moterų kūnus namuose, esančiuose kaimyniniuose kvartaluose. Jų vardai kol kas neskelbiami.

GBI pranešė, kad sužeistas vyriškis buvo nuskraidintas į vieną Atlantos ligoninę, bet nepatikslino, kokios jis yra būklės.

Tuo metu valstijos policija informavo, kad D. D. Gamble'as paspruko iš įvykio vietos pavogtu pikapu, kuris vėliau buvo rastas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.