Sumaištį Tailando oro uoste sukėlė ant viaduko krašto užsilipusi lietuvė

Trečiadienio popietę Tailando tarptautiniame Puketo oro uoste sumaištį sukėlė iš Lietuvos atvykusi mergina, rašo „The Phuket News“.

 Mergina pavojingai vaikščiojo ant viaduko krašto.<br> Nuotr. iš vaizdo įrašo.
 Mergina pavojingai vaikščiojo ant viaduko krašto.<br> Nuotr. iš vaizdo įrašo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2019, 4:58 PM, atnaujinta Jan 30, 2019, 9:51 PM

Vietos žiniasklaida skelbia, kad 14.20 val. vietos laiku (9.20 val. Lietuvos laiku) policija gavo pranešimą, kad ant viaduko krašto oro uosto teritorijoje pavojingai vaikšto jauna mergina.

Pranešama, kad tai 21 metų Adriana S. iš Lietuvos.

Į pavojingai pasibaigti galėjusią situaciją įsikišo du vietos gyventojai – gidė ir už bagažo pervežimą atsakingas oro uosto darbuotojas. Pirmoji prie merginos priėjo ir su ja kalbėtis pradėjo gidė Amonrat Aunkai. Kol jos šnekėjosi, Adrianai S. iš nugaros prisiartino Apichatas Intharaksa. Jis sugriebė ją už kojų ir nutempė atgal, toliau nuo viaduko krašto.

„Šiuo metu moteris yra saugi, ją oro uoste apžiūri medikai“,– „The Phuket News“ sakė Puketo turizmo policijos atstovas kapitonas Ekkachai Siri.

Policijai mergina sakė, kad ji išsiskyrė su vaikinu, su kuriuo buvo atvykusi į Tailandą, taigi nusprendė grįžti namo viena, bet pavėlavo į savo skrydį.

„Moteriai buvo paaiškinta, kad ji pavėlavo į savo reisą SU275, kuris išvyko 11.55 val.“,– pasakojo E.Siri.

SU275 yra kompanijos „Aeroflot“ reisas iš Puketo į Maskvą.

„Moteris susisiekė avialinijomis, norėdama pakeisti bilietus, bet jie atsisakė tai padaryti, motyvuodami, kad jos bilietai buvo pirkti „žema kaina“. Skrydžių bendrovė pasiūlė jai nusipirkti naujus bilietus į kitą skrydį, bet ji negalėjo to padaryti. Ji neturi pakankamai pinigų. Tai jai sukėlė didžiulį stresą“,– situaciją nupasakojo E.Siri.

Dabar, anot jo, merginai yra suteikiama emocinė ir medicininė pagalba.

Pranešimą apie incidentą paskelbęs oro uostas dėkojo merginą iš pavojingos situacijos išgelbėjusiems Amonrat Aunkai ir Apichatui Intharaksa. Puketo oro uostas susisieks su jais, kad išreikštų savo padėką už jų veiksmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.