Japonai pasiūlė saldų atpildą buvusiems mylimiesiems

Jei Valentino diena jūsų nedžiugina, o labiausiai dėl to kaltas buvęs mylimasis ar mylimoji, vienas Australijos zoologijos sodas turi jums pasiūlymą: to (tos) gyvatės vardu pavadinti nuodingą gyvatę.„Ar tavo buvusysis – gyvatė? Jei taip, dabar turi progą įtvirtinti jo gyvatiškąjį statusą ir šią Valentino dieną jo arba jos vardu pavadinti vieną iš Sidnėjaus laukinės gamtos zoologijos sodo rudųjų gyvačių – vieną nuodingiausių gyvačių pasaulyje!“ – vasario pradžioje savo feisbuko paskyroje paskelbė zoologijos sodas.

 Norintieji tapti gyvatės „krikštatėviais“ turi pateikti savo buvusio mylimojo ar mylimosios vardą. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Norintieji tapti gyvatės „krikštatėviais“ turi pateikti savo buvusio mylimojo ar mylimosios vardą. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-14 11:25

Norintieji tapti gyvatės „krikštatėviais“ turi pateikti savo buvusio mylimojo ar mylimosios vardą ir trumpai aprašyti, kuo šis žmogus nusipelnė, kad būtent jo vardu būtų pavadinta gyvatė.

Akcijos dalyviai taip pat turi sumokėti 1 Australijos dolerio (0,63 euro) mokestį, kuris atiteks Laukinės gamtos išsaugojimo fondui.

Vardas, kurį išrinko zoologijos sodo roplių skyriaus darbuotojai, bus paskelbtas šiandien Valentino dienos proga.

Panašią atrakciją siūlo ir El Paso zoologijos sodas Teksaso valstijoje (JAV).

Čia mylimųjų įskaudinti vienišiai kviečiami jų vardais pavadinti tarakonus, kurie įsimylėjėlių dieną per tiesioginę transliaciją internetu bus sušerti zoologijos sodo surikatoms.

Akcija sulaukė tokio populiarumo, kad „vardiniais tarakonais“ vaišinsis ne tiktai surikatos, bet ir perukuotieji tamarinai, auksaspalvės liūtbeždžionės ir baltaausės marmozetės.

Galiausiai zoologijos sodas pranešė stabdantis naujų vardų registravimą.

Parenta pagal „The Washington Post“, NBC. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.