Kroatijos teismas leido sulaikyti moterį, įtariamą prieš 18 metų nužudžius savo seserį

Kroatijos teismas trečiadienį leido vienam mėnesiui sulaikyti moterį, įtariamą nužudžius savo jaunesniąją seserį, kurios palaikai buvo rasti šaldiklyje praėjus daugiau kaip 18 metų nuo jos dingimo.

 Kroatijos teismas trečiadienį leido vienam mėnesiui sulaikyti moterį, įtariamą nužudžius savo jaunesniąją seserį, kurios palaikai buvo rasti šaldiklyje praėjus daugiau kaip 18 metų nuo jos dingimo.<br> AP nuotr.
 Kroatijos teismas trečiadienį leido vienam mėnesiui sulaikyti moterį, įtariamą nužudžius savo jaunesniąją seserį, kurios palaikai buvo rasti šaldiklyje praėjus daugiau kaip 18 metų nuo jos dingimo.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2019, 9:22 AM, atnaujinta Feb 21, 2019, 9:23 AM

Ši informacija pasirodė po to, kai trečiadienį į beveik du dešimtmečius dingusia laikytos Jasminos Dominič laidotuves šiauriniame Paloveco kaime susirinko šimtai žmonių.

Šiaurinio Varaždino miesto teismas nurodė, kad įtariamoji Smiljana Srnec privalo būti sulaikyta, nes ji gali paveikti liudininkus ar pabėgti, kol vyks tyrimas.

Apie J. Dominič dingimą buvo pranešta 2005-aisiais, tačiau paskutinįkart ji buvo pastebėta 2000-aisiais, kai jai buvo 23 metai. Vietos žiniasklaida praneša, kad merginos kūnas šeštadienį buvo aptiktas Palovece esančiuose Dominičių šeimos namuose šaldiklyje.

Policijos teigimu, kai 2005-aisiais buvo tiriamas J. Dominič dingimas, jos artimieji suklaidino pareigūnus pasakę, kad mergina gyveno užsienyje.

Kroatijos žiniasklaida paskelbė, kad skrodimas parodė, jog J. Dominič buvo mažiausiai du kartus smogta buku daiktu.

Ši byla pribloškė visą šalį; daugelis svarsto, kaip buvo įmanoma, kad šeima beveik du dešimtmečius gyveno nežinodama, kad jų name yra paslėptas lavonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.