Už informaciją apie O. bin Ladeno sūnų pasiūlytas 1 mln. dolerių atlygis

Jungtinės Valstijos ketvirtadienį pasiūlė 1 mln. dolerių (0,876 mln. eurų) atlygį už informaciją apie velionio „al Qaeda“ (AQ) lyderio Osamos bin Ladeno sūnų, kurį laiko kylančiu šio ekstremistų tinklo lyderiu.

„Mes toliau jus pulsime ir toliau taikysimės į jus jūsų šalyje ir užsienyje“, – JAV grasina Hamza bin Ladenas.<br>„AFP“/“Scanpix“ asociotyvioji nuotr.
„Mes toliau jus pulsime ir toliau taikysimės į jus jūsų šalyje ir užsienyje“, – JAV grasina Hamza bin Ladenas.<br>„AFP“/“Scanpix“ asociotyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2019, 6:30 AM

Dėl Hamzos bin Ladeno, kartais pavadinamo „džihado sosto įpėdiniu“, buvimo vietos spėliojama daug metų. Buvo pranešimų, kad jis yra Pakistane, Afganistane ar laikomas namų arešto sąlygomis Irane.

„Hamza bin Ladenas yra velionio AQ lyderio Osamos bin Ladeno sūnus ir iškyla kaip AQ franšizės lyderis“, – sakoma JAV valstybės departamento pareiškime.

Departamentas nurodė, kad siūlo 1 mln. dolerių už informaciją, kuri padėtų nustatyti jo buvimo vietą bet kurioje šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?