Mokyklos sekretorei – kaltinimai pedofilija: užmezgė romaną su 12-mečiu

Buvusi vienos Oklahomos valstijos (JAV) mokyklos sekretorė buvo suimta ir sulaukė kaltinimų seksualine prievarta prieš 14-metį moksleivį, su kuriuo daugiau nei dvejus metus palaikė intymius santykius.

Buvusi mokyklos sekretorė 29 metų Elizabeth Madrid kaltinama užmezgusi romaną su 12-mečiu berniuku.<br> Betanio policijos nuotr.
Buvusi mokyklos sekretorė 29 metų Elizabeth Madrid kaltinama užmezgusi romaną su 12-mečiu berniuku.<br> Betanio policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2019, 10:26 PM

29 metų Elizabeth Madrid policija suėmė praeitą penktadienį. Jai pareikšti devyni kaltinimai dėl antrojo laipsnio vaiko išprievartavimo ir 21 kaltinimas vaiko tvirkinimu.

Betanio miesto policijos duomenimis, buvusi Vest Oukso pradinės mokyklos lankomumo sekretorė su įtariama auka pradėjo bendrauti 2017-ųjų metų pradžioje trumposiomis žinutėmis, rašo dailymail.co.uk.

E.Madrid ir berniukas, kurio tapatybė neatskleidžiama, pirmą kartą fiziškai suartėjo praeitų metų vasarą, o jų bendravimas ir lytinis santykiavimas tęsėsi iki pat moters suėmimo.

Gavus informacijos, kad nepilnametis dvi savaites gyveno su E.Madrid, policija jos namuose atliko kratą.

Berniuko motina pareigūnams sakė maniusi, kad tuo metu jis buvo pas savo tėvą. Tačiau susisiekusi su juo išsiaiškino, sūnaus ten nėra.

„Iš pradžių jis buvo vienas iš moksleivių, – žiniasklaidai sakė Betanio policijos leitenantas Angelo Orefice'as. – galiausiai, 2018-ųjų birželį ar liepą, tai peraugo į seksualinius santykius.“

Minėtoje mokykloje E.Madrid dirbo nuo 2016 metų, o iš darbo išėjo pernai gegužę.

Apskrities mokyklų komunikacijos taisyklės draudžia mokytojams, treneriams ir kitiems darbuotojams susirašinėti su moksleiviais asmeniniais reikalais. Išimtys taikomos tik konfidencialumo reikalaujančioms, medicininėms ar krizinėms situacijoms, apie kurias iš anksto turi būti pranešta mokyklos vyresnybei.

„Šioje byloje kiekvienas atvejis išdėstytas atskirai. Tai priklauso nuo santykių, jei taip galima pasakyti, rimtumo. Todėl toks didelis kaltinimų skaičius tokiais atvejais nėra neįprastas“,– sakė pareigūnas.

E.Madrid buvo paskirtas 550 tūkst. dolerių užstatas, bet kol kas ji lieka už grotų Oklahomos apygardos areštinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.