Šeimos košmaras: atsiradęs motinos paliktas 6-metis buvo tik apsimetėlis

JAV Kentukio valstijoje galimai atsirado prieš aštuonerius metus dingęs berniukas. DNR tyrimas padės išsiaiškinti, ar tai tikrai Timmothy'is Pitzenas iš Auroros Ilinojuje, kuris būdamas šešerių dingo 2011 metų gegužę.

JAV atsirado prieš aštuonerius metus dingęs berniukas. <br>EPA-ELTA nuotr.
JAV atsirado prieš aštuonerius metus dingęs berniukas. <br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2019, 6:54 PM, atnaujinta Apr 5, 2019, 2:10 PM

Anot žiniasklaidos, motina vaiką buvo pasiėmusi su savimi į iškylą. Praėjus dviem dienoms po to, kai jie paliko namus ir tėvą, moteris buvo rasta negyva viešbutyje.

Ji nusižudė ir paliko raštelį, kuriame teigiama, kad Timmothy'is yra saugus pas žmones, kurie juo rūpinasi, tačiau jo esą niekas neras, skelbė CNN. Buvo pradėta berniuko paieška, tačiau ji nebuvo sėkminga.

Timmothy šeima niekada nesiliovė jo ieškojusi, pirmiausiai tėvas niekuomet nebuvo praradęs vilties. Gyventojai netoli nuo sienos su Ohajo valstija esančiame Niuporto mieste Kentukyje dabar atkreipė dėmesį į paauglį, staiga pasirodžiusį gatvėje.

Jo veidas buvo sužalotas, jis atrodė išsigandęs. Vaikas susistabdė automobilį ir paprašė pagalbos, pasakojo viena gyventoja vietos stočiai WCPO.

Paauglys policijai sakė pabėgęs iš vieno motelių, kur jį ilgus metus laikė du pagrobėjai, ir tiltu perbėgęs į Kentukį.

Tačiau vėliau paaiškėjo jo melas. Policija atliko DNR tyrimus ir paaiškėjo, kad T.Pitzenu apsimetęs vaikinas yra visai ne jis.

Jis iš tikrųjų yra Brianas Michaelis Rini, kuriam 23 metai. Pasirodo, kad vaikinas praėjusį mėnesį buvo išleistas iš kalėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.