Rusija ūžia apie V. Putino santykius: įtariama mylimoji jam pagimdė dvynukus?

Rusijos spauda ūžia. Kaip pranešė kelios žiniasklaidos priemonės, gegužės 7-ąją bene garsiausia šalies gimnastė 36-erių Alina Kabajeva pagimdė dvynukus. Moteris laikoma Vladimiro Putino mylimąja.

Prezidento V.Putino ir A.Kabajevos romanas aptarinėjamas jau daug metų.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Prezidento V.Putino ir A.Kabajevos romanas aptarinėjamas jau daug metų.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Specialiai „Lietuvos rytui“, Maskva

2019-05-14 20:06

Vaikų tėvas, kaip visada, nežinomas, nors dar nuo 2006-ųjų Alina vadinama Rusijos prezidento V.Putino meiluže ar drauge.

Jei tai tiesa (oficialaus Kremliaus patvirtinimo nėra ir neverta tikėtis), su buvusia sportininke Rusijos vadovas jau turi penkis vaikus.

Dvynukai gimė Maskvos akademiko V.Kulakovo akušerijos ir ginekologijos moksliniame centre. Jis laikomas geriausia Rusijos akušerijos įstaiga.

Čia A.Kabajevai buvo skirta VIP palata ir visame skyriuje ji buvo viena – kitos gimdyvės buvo perkeltos į kitus aukštus. Be to, šalia žvaigždės palatos budėjo daug asmens sargybinių ir jie nieko neprileido.

Ankstesni gimdymai, Rusijos ir užsienio žiniasklaidos duomenimis, buvo 2015 m. kovą Šv.Anos klinikoje Sorengo miestelyje Šveicarijoje.

Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tvirtina, kad informacija, jog valstybės vadovas vėl susilaukė atžalų, – eilinė antis.

Bet anksčiau, kai V.Putinas išsiskyrė su savo žmona Liudmila, A.Kabajeva retsykiais dar bendravo su žiniasklaidos atstovais ir viename atvirame interviu televizijai prisipažino, kad labai nori ištekėti ir susilaukti vaikų. Ir kad ji turi žmogų – vyro idealą.

„Kartu būna taip gerai, kad net bijau“, – švytėjo laime Alina.

Rusų spauda kalba, kad V.Putinas tapo trečiuoju A.Kabajevos vyru. Iki tol pusę metų ji susitikinėjo su futbolininku Maksimu Buznikinu.

Po to – su Maskvos milicijos kapitonu Davidu Muselianiu. Už pastarojo ruošėsi net ištekėti.

Rusijos žiniasklaidoje pirmoji publikacija apie bendrą V.Putino ir A.Kabajevos gyvenimą pasirodė 2008 m. balandį.

Laikraštyje „Moskovskij korespondent“ buvo išspausdintas straipsnis apie Rusijos prezidento skyrybas su žmona Liudmila ir būsimas vestuves su Alina. Kilo skandalas, laikraštis buvo uždarytas neva dėl mažo pelno.

Įvairių žiniasklaidos priemonių duomenimis, A.Kabajeva pirmo vaiko susilaukė 2009 m. gegužę. Mažyliui buvo duotas Vladimiro vardas.

Tuomet skandalingai pagarsėjusi aukštuomenės apžvalgininkė Božena Rynska į internetą įkėlė pranešimą. Anot jos, Alina su sūnumi gyvena saugomame kotedže Serebrenyj Boro vietovėje.

Kitas gandas užgimė 2013-aisiais. Tuomet žurnalistai tvirtino, kad Alina prezidento dukterį pagimdė vienoje JAV klinikų.

Po to V.Putinas savo draugę su dviem, o paskui ir trimis vaikais apgyvendino Sočyje esančioje prezidento rezidencijoje „Bočiarov Ručej“.

Dabar, matyt, ten bus galima atidaryti namų vaikų darželį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.