Donaldas Trumpas tvirtina, kad jam nereikėjo skolintis iš bankų

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) primygtinai tvirtina, kad jis nesiskolino iš įvairių bankų todėl, kad „jam nereikėjo pinigų“, o ne todėl, kad bankai atsisakė palaikyti verslo ryšius su juo.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas<br>AP nuotr.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas<br>AP nuotr.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas<br>AFP/Scanpix nuotr.
JAV prezidentas Donaldas Trumpas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Donaldas Trumpas <br>Sipa Press/Scanpix nuotr.
Donaldas Trumpas <br>Sipa Press/Scanpix nuotr.
Donaldas Trumpas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Donaldas Trumpas<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 20, 2019, 10:51 PM

D. Trumpas pirmadienį paskelbė įrašą socialiniame tinkle „Tweets“ reaguodamas į „The New York Times“ pranešimą, kad „Deutsche Bank“ kovos su pinigų plovimu specialistai savo vadovams rekomendavo informuoti federalines priežiūros institucijas apie įvairius sandorius, susijusius su JAV prezidentu ir jo žentu Jaredu Kushneriu (Džaredu Kušneriu).

Banko vadovai atmetė šią rekomendaciją.

„The Times“ ir kitos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad dėl pasikartojančių D. Trumpo įsipareigojimų nevykdymo, minėtas bankas buvo „vienintelė pagrindinė finansų įstaiga, visada pasirengusi su juo vykdyti verslą“.

Du Atstovų rūmų komitetai išsiuntė „Deutsche Bank“ ir kitoms finansų institucijoms reikalavimus pateikti su JAV prezidentu susijusią finansinę informaciją.

Savo ruožtu D. Trumpas, jo šeima ir organizacija pateikė ieškinį, siekdamos neleisti tam įvykti.

D. Trumpas: JAV nesiekia derybų su Iranu

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) pirmadienį pareiškė, kad nesiekia derybų su Iranu, o jei Teheranas nori derėtis, jis turi žengti pirmąjį žingsnį.

„Pasirodė išgalvotų naujienų,.. be jokio pagrindo, kad JAV neva bando susitarti dėl derybų proceso su Iranu. Visa tai netiesa“, – parašė D. Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“, bet nepatikslino, kokį pranešimą jis turi galvoje.

„Iranas pats į mus kreipsis, kai ir jei bus tam pasirengęs. Tuo metu jų ekonomika ir toliau griūna. Iraniečių tautai tai labai liūdna“, – pridūrė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.