Po A. Kabajevos gimdymo akušerei – ordinas „Už nuopelnus tėvynei“: berniukas itin panašus į V. Putiną

Rusijos žiniasklaida praneša, kad prezidentas Vladimiras Putinas įteikė II laipsnio ordiną „Už nuopelnus Tėvynei“ vyriausiajai šalies akušerei Leilai Adamian, kuri buvo atsakinga už Alinos Kabajevos gimdymą.

 A.Kabajevos sūnus panašus į Rusijos prezidentą V.Putiną.
 A.Kabajevos sūnus panašus į Rusijos prezidentą V.Putiną.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Alina Kabajeva.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-06-03 22:01

Internete dalijamasi informacija, kad buvusi gimnastė gegužės pradžioje pagimdė dvynukus. Visa tai vyko visiško slaptumo sąlygomis.

V.Putinas apdovanojo ordinu „V.I.Kulakovo nacionalinio akušerijos, ginekologijos ir perinatologijos medicininių tyrimų centro“ direktoriaus pavaduotoją Leilą Adamian, kuri turi dvi tarnybas – dar yra Rusijos vyriausioji akušerė-ginekologė.

Kai kurie leidiniai rašo, kad būtent L.Adamian buvo atsakinga už A.Kabajevos gimdymą gegužės 7 dieną Maskvos gimdymo namuose.

„Adamian Leila Vagojevna – federalinės valstybinės biudžetinės įstaigos „Akademiko V.I.Kulakovo nacionalinio akušerijos, ginekologijos ir perinatologijos medicininių tyrimų centro“ direktoriaus pavaduotoja moksliniam darbui, Maskva“, – konstatuojama apdovanojimo dokumente.

Įdomu tai, kad įsaką dėl medikės apdovanojimo prezidentas pasirašė dar 2018 metų pabaigoje, tačiau informacija apie tai valstybės vadovo interneto svetainėje pasirodė tik dabar, praneša portalas „topnews.ru“.

Keletas leidinių vienu metu pranešė, kad A.Kabajeva pagimdė dvynukus Maskvos gimdymo namuose gegužės 7 dieną.

Alinos labui visos gimdyvės buvo perkeltos į kitą skyrių, buvo pastatyta sargyba. Pašalinių neprileido nė per patrankos šūvį. Žurnalistai sužinojo, kad maistas olimpinei čempionei buvo vežamas iš artimiausių elito restoranų.

Internautai apstulbę nuo A.Kabajevos sūnaus panašumo į Rusijos prezidentą

Dar 2008 metais internete sklido kalbos apie Rusijos prezidento V.Putino ir buvusios gimnastės A.Kabajevos slaptą romaną.

Dabar A.Kabajeva – kontroliuojančios bendrovės „Nacionalnaja Media Gruppa“ (Nacionalinė žiniasklaidos grupė) direktorė, ir apie jos asmeninį gyvenimą nieko nežinoma.

Tačiau prieš kelias dienas internete pasirodė jos sūnaus Dmitrijaus nuotraukos. Berniukas visai panašus į Rusijos prezidentą – kaip iš akies luptas.

Parengė Leonas Grybauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.