Naujajame Hampšyre pikapui įsirėžus į grupę baikerių žuvo septyni žmonės

Naujojo Hampšyro valstijoje septyni baikeriai žuvo penktadienį pikapui, tempusiam priekabą, užmiesčio kelyje įsirėžus į dešimties motociklų grupę, o tyrėjai paprašė visuomenės pagalbos.

 Naujojo Hampšyro valstijoje septyni baikeriai žuvo penktadienį pikapui, tempusiam priekabą, užmiesčio kelyje įsirėžus į dešimties motociklų grupę, o tyrėjai paprašė visuomenės pagalbos.<br>Reuters/Scanpix nuotr. 
 Naujojo Hampšyro valstijoje septyni baikeriai žuvo penktadienį pikapui, tempusiam priekabą, užmiesčio kelyje įsirėžus į dešimties motociklų grupę, o tyrėjai paprašė visuomenės pagalbos.<br>Reuters/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 23, 2019, 1:13 PM, atnaujinta Jun 23, 2019, 1:14 PM

Pareigūnai šeštadienį nurodė, kad pikapą vairavo 23 metų Volodymyras Zhukovskyy, dirbantis Masačusetso valstijos mieste Springfilde įsikūrusioje bendrovėje „Westfield Transport“.

V. Zhukovskyy per avariją liko gyvas ir kol kas nėra apkaltintas, nurodė pareigūnai, bet detalių apie jo būklę ir buvimo vietą nepateikė.

„Tai vienas tragiškiausių incidentų, kuriuos esame tyrę šioje valstijoje“, – šeštadienį per spaudos konferenciją Lankasterio mieste sakė Naujojo Hampšyro policijos pulkininkas Chrisas Wagneris.

„Šis tyrimas bus labai ilgas“, – prognozavo jis.

Prie tyrimo prisideda Nacionalinė transporto saugumo valdyba (NTSB). Pareigūnai paprašė visuomenės pateikti vaizdo įrašų, nuotraukų arba bet kokios kitos informacijos, galinčios padėti nustatyti šio įvykio aplinkybes ir dalyvavusias transporto priemones.

2016 metų laidos pikapas „Dodge 2500“, tempęs priekabą, panašią į naudojamą automobiliams gabenti, penktadienį apie 18 val. 30 min. vietos (šeštadienį 1 val. 30 min. Lietuvos) laiku įsirėžė į motociklininkų grupę netoli Randolfo miestelio, esančio maždaug už 22 km į pietus nuo Bostono, nurodė policija.

Į ligoninę buvo išvežti septyni žuvusieji ir trys sužeistieji, nurodė pareigūnai. Du iš hospitalizuotų asmenų šeštadienį buvo išrašyti.

Ši avarija sukrėtė Naujosios Anglijos motociklų entuziastų ir kariuomenės veteranų bendruomenes, mat į incidentą pateko baikerių klubo „Marine JarHeads MC“, į kurį priimami esami arba buvę jūrų pėstininkai arba jų sutuoktiniai, nariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.