Bahamose rykliai mirtinai sudraskė jauną amerikietę

Bahamose rykliai mirtinai sudraskė kalifornietę, kuri su savo šeimos nariais plaukiojo po vandeniu, pranešė vietos žiniasklaida.

 Bahamose rykliai mirtinai sudraskė kalifornietę, kuri su savo šeimos nariais plaukiojo po vandeniu, pranešė vietos žiniasklaida.<br>Caters News/Scanpix nuotr.
 Bahamose rykliai mirtinai sudraskė kalifornietę, kuri su savo šeimos nariais plaukiojo po vandeniu, pranešė vietos žiniasklaida.<br>Caters News/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2019, 1:55 PM

Su kvėpavimo vamzdeliu prie Roso salos į rytus nuo sostinės Nasau plaukiojusią 21 metų Jordan Lindsey užpuolė trys rykliai, televizijos CNN padaliniui WPLG sakė policijos komisaro pavaduotojas Paulas Rolle'as.

Mergina buvo ištraukta į krantą ir nuvežta į ligoninę, bet ten buvo konstatuota jos mirtis, sakė P. Rolle'as.

Neaišku, kokios rūšies rykliai užpuolė J. Lindsey.

„Galime patvirtinti, kad JAV pilietė Bahamose po birželio 26-ąją įvykusio ryklių užpuolimo dėl sužeidimų mirė“, – JAV transliuotojui ABC sakė Valstybės departamento atstovas.

„Jordan buvo nuostabi, švelnios sielos mergina, labai jos ilgėsimės“, – sakoma šeimos pareiškime sutelktinio finansavimo platformos „GoFundMe“ puslapyje, kuris buvo sukurtas norint surinkti pinigų palaikų parvežimui į Kaliforniją ir laidotuvėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.