Trimetį sūnelį sutraiškiusi mama kalėjime praleis tik 2 metus ir 9 mėnesius: teisėją pašiurpino aplinkybės

Trimečio Alfie Lambo mama Adriana Hoare, kuriai neseniai suėjo 24-eri metai, buvo nuteista už žiaurų elgesį su vaiku.

 Trimetį sūnelį sutraiškiusi mama kalėjime praleis tik 2 metus ir 9 mėnesius: teisėją pašiurpino aplinkybės<br> facebook nuotr.
 Trimetį sūnelį sutraiškiusi mama kalėjime praleis tik 2 metus ir 9 mėnesius: teisėją pašiurpino aplinkybės<br> facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2019, 7:53 AM

Moteris, kurios trimetį sūnelį sutraiškė automobilio sėdynė, kalėjime turės praleisti dvejus metus ir devynis mėnesius, rašo mirror.co.uk.

Kirpėja iš Kalifornijos, JAV, buvo pripažinta kalta sukėlusi pavojų sūnaus gyvybei, kai pasodino jį ant automobilio dugno, o ne ant sėdynės „Audi“ kabriolete.

Moters draugas, 25-erių Stephenas Watersonas, buvo apkaltintas vaiko sužalojimu, kai pakeitė automobilio sėdynės padėtį.

Pora tvirtino, kad vaikas susmuko jiems grįžtant iš parduotuvės dar pernai. Po trijų dienų vaikelis mirė ligoninėje.

Teimas 24-erių mamą pripažino kalta ne tik dėl žiauraus poelgio su vaiku, bet ir užpuolus tuo metu automobilyje sėdėjusią Emilie Williams, kuri tapo siaubingo Alfie sužalojimo liudininke.

Po sūnaus mirties moteris darė viską, kad nuslėptų tiesą nuo pareigūnų. Jos naudai liudijo ir vaiko priežiūros tarnybos, kurios tvirtino, kad Alfie buvo „laimingas vaikas“. Jis visada buvo prižiūrėtas ir jie nepastebėjo artėjančios tragedijos ženklų.

Teisėjas, skaitydamas nuosprendį sakė, kad tai yra ypatingai liūdna byla. „Jūs sukėlėte pavojingą situaciją, kai leidote savo vaikui būti ten, kur turi būti kojos. Taip buvo sąmoningai ignoruojama mažylio gerovė“, – tvirtina teisėjas.

Tačiau teisėją pašiurpino tai, kad motina nepasakė paramedikams ir gydytojams, kas iš tiesų nutiko mažyliui. Ji leido jam kentėti ir merdėti, nors turėjo atskleisti „viską, kas galėjo jam padėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.