Kruvina egzekucija JAV: minia mirtinai sumušė automobilį su vaikais pagrobusį vyrą

JAV mieste Filadelfijoje minia mirtinai sumušė vyrą, kuris pagrobė automobilį su trimis jame buvusiais vaikais. Tai pranešė televizijos kanalas CNN, remdamasis policijos atstovais.

Policijos pareigūnai peržiūri incidento vaizdo įrašą, kad nustatytų E.Hoodą sumušusių žmonių tapatybę.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Policijos pareigūnai peržiūri incidento vaizdo įrašą, kad nustatytų E.Hoodą sumušusių žmonių tapatybę.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2019, 10:48 AM, atnaujinta Jul 14, 2019, 10:52 AM

54 metų Ericas Hoodas iš automobilių stovėjimo aikštelės pavogė mašiną su vaikais, laukusiais į parduotuvę nuėjusių tėvų. Pasak policininkų, tėvai bėgte pasivijo automobilį, kai šis pakliuvo į kamšatį, ir ištempė iš jo pagrobėją. E.Hoodas smogė tėvui ir mėgino pasprukti, bet aplinkui buvę žmonės jį sulaikė ir smarkiai sumušė. Vėliau ligoninėje medikai konstatavo vyro mirtį.

Filadelfijos policijos kapitonas Jasonas Smithas informavo, jog pareigūnai šiuo metu peržiūri incidento vaizdo įrašą, kad nustatytų E.Hoodą sumušusių žmonių tapatybę. Pasak pareigūno, kol kas niekas nesuimtas.

Policijos atstovai patikslino, kad vaikai per incidentą nenukentėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl bankai ir toliau brangina paslaugas?