Kadenciją baigianti britų premjerė Th. May sušoko bugivugį

Jungtinės Karalystės ministro pirmininko postą netrukus paliksianti Theresa May savaitgalį buvo pastebėta šokanti pagal grupės „Abba“ dainas.

 Nors politinių oponentų kartais buvo vadinama robotu, Th.May nevengdavo praskaidrinti atmosferos šokių judesiais.<br> SIPAPRESS/Scanpix nuotr.
 Nors politinių oponentų kartais buvo vadinama robotu, Th.May nevengdavo praskaidrinti atmosferos šokių judesiais.<br> SIPAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2019, 1:58 PM, atnaujinta Jul 15, 2019, 2:07 PM

Naujienų agentūra „Reuters“ paskelbė Henley muzikos ir menų festivalyje darytą vaizdo įrašą, kuriame politikė matoma šokanti skambant dainoms „Dancing Queen“ ir „Mamma Mia“. Jos vyras ir kiti šalia stovintys kostiumuoti vyrai taip pat mojuoja rankomis, bandydami pataikyti į ritmą.

Nors politinių oponentų kartais buvo vadinama robotu, Th.May nevengdavo praskaidrinti atmosferos šokių judesiais.

Pernai ji šoko su vaikais Pietų Afrikoje, o per Konservatorių partijos konferenciją žengė į sceną judindama rankas į taktą dainai „Dancing Queen“.

Th.May paliks postą liepos 24 d., o valstybės vairą perims Borisas Johnsonas arba Jeremy Huntas, kurie dabar varžosi dėl Konservatorių partijos pirmininko posto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.