Turkijoje apsivertus migrantus vežusiam mikroautobusui žuvo 17 žmonių

Rytų Turkijoje apsivertus migrantus vežusiam mikroautobusui žuvo 17 žmonių, o dar 50 asmenų buvo sužaloti, ketvirtadienį pranešė privati naujienų agentūra DHA.

 Rytų Turkijoje apsivertus migrantus vežusiam mikroautobusui žuvo 14 žmonių, o dar 28 asmenys buvo sužaloti, ketvirtadienį pranešė privati naujienų agentūra DHA.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Rytų Turkijoje apsivertus migrantus vežusiam mikroautobusui žuvo 14 žmonių, o dar 28 asmenys buvo sužaloti, ketvirtadienį pranešė privati naujienų agentūra DHA.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2019, 2:19 PM, atnaujinta Jul 18, 2019, 8:51 PM

Tarp avarijos aukų yra penki vaikai, pranešė Vano provincijos, esančios netoli Irano sienos, gubernatorius Mehmetas Eminas Bilmezas (Mechmetas Eminas Bilmezas), kurį cituoja DHA.

16 žuvusiųjų yra migrantai, o dar vienas – mikroautobuso vairuotojas.

Pasak agentūros, mikroautobusu važiavę žmonės į Turkiją pateko nelegaliai, bet žuvusiųjų tautybės kol kas nežinomos.

Gubernatorius nurodė, kad mikroautobuse buvo 67 žmonės, nors transporto priemonė buvo pritaikyta vežti 17 – 18 keleivių.

Anksčiau buvo pranešama apie 15 aukų.

Turkijos žiniasklaidos paskelbtose nuotraukose matyti sudaužytas mikroautobusas ir keli sužeistiesiems padedantys gelbėtojai.

DHA pranešė, kad vairuotojas nesuvaldė mikroautobuso, tačiau daugiau detalių apie avarijos, įvykusios Ozalpo rajone 12 val. vietos (ir Lietuvos) laiku, priežastis neskelbiama

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.