Lietuvos vizų laukę baltarusiai dėkoja likimui, kad atsipirko tik išgąsčiu

Tvarkytis Lietuvos vizų trečiadienį atvykę baltarusiai per plauką išvengė tragedijos. Minsko prekybos centre „Galileo“ įsikūrusiame Lietuvos vizų centre įgriuvo pakabinamos lubos, bet apie nukentėjusiuosius pranešta nebuvo.

 Vizų centras nutraukė darbą ir vėliau žada paskelbti pranešimą asmenims, laukiantiems kelionės dokumentų.<br> Kadras iš tut.by skelbiamo vaizdo įrašo
 Vizų centras nutraukė darbą ir vėliau žada paskelbti pranešimą asmenims, laukiantiems kelionės dokumentų.<br> Kadras iš tut.by skelbiamo vaizdo įrašo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-24 13:33, atnaujinta 2019-07-24 13:35

Naujienų tinklalapio Tut.by kalbinti liudininkai pasakojo, kad įgriuvo lubų dalis, esanti virš sėdimų vietų žmonėms, atvykusiems pateikti dokumentų.

„Ten yra paskutinės sėdynės ir didelės būdelės, kuriose ima biometrinius duomenis ir dar kažką daro. Visa tai ir užgriuvo lubos su visa armatūra“, – pasakojo į vizų centrą kartu su mažamete dukra atvykusi lankytoja.

„Mes tik neseniai buvome persėdę iš tos vietos, kur įgriuvo lubos. Jeigu nebūtume persėdę – mus užmuštų“, – baisėjosi moteris.

Baltarusijos nepaprastųjų situacijų ministerija patvirtino, kad prekybos centro šeštajame aukšte įgriuvo maždaug 40 kvadratinių metrų ploto pakabinamų lubų dalis. Pasak gelbėtojų, per incidentą niekas nenukentėjo.

Vizų centras nutraukė darbą ir vėliau žada paskelbti pranešimą asmenims, laukiantiems kelionės dokumentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.