Jungtinės Karalystės „pirmoji mergina“ Carrie Symonds laikosi nuošalyje

Boriso Johnsono partnerė Carrie Symonds stebėjo, kaip premjeru tapęs buvęs Londono meras pirmą kartą žengia į savo rezidenciją Dauningo gatvėje, tačiau kol kas neaišku, ar ir ji čia atsikraustys.

 C. Symonds, aplinkosaugos kampanijos aktyvistė, 2012 metais dirbo jo, kaip Londono mero, perrinkimo kampanijai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 C. Symonds, aplinkosaugos kampanijos aktyvistė, 2012 metais dirbo jo, kaip Londono mero, perrinkimo kampanijai.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2019, 11:03 AM

B. Johnsonas antradienį tapo valdančiosios Konservatorių partijos lyderiu, o trečiadienį karalienė Elizabeth II patvirtino jį šalies premjeru.

55 metų B. Johnsonas buvo vedęs du kartus, o dabar susitikinėja su 31 metų C. Symonds, buvusia partijos komunikacijos direktore.

C. Symonds, aplinkosaugos kampanijos aktyvistė, 2012 metais dirbo jo, kaip Londono mero, perrinkimo kampanijai.

Jiedu vieša, bet daugiausiai diskretiška pora yra nuo praėjusių metų, kai pagarsėjęs donžuanas po 26 metus trukusios santuokos nusprendė nebegyventi su antrąja žmona.

Jis yra pirmas premjeras po 1970-aisiais vyriausybės vadovu tapusio Edwardo Heatho, pradėjęs eiti šias pareigas be sutuoktinės šalia.

B. Johnsonui iš Bakingamo rūmų atvykus į Dauningo gatvę perimti valdžios, C. Symonds buvo dešimčių jį pasitikusių darbuotojų ir padėjėjų centre.

Britų laikraščiai skiria daug dėmesio gandams dėl jos būsimo „pirmosios merginos“ vaidmens ir spėlioja, ar ji taip pat apsigyvens Dauningo gatvės 10-ajame name.

Kampanijos metu ji kelis kartus atsisakė aptarinėti šį klausimą, o praėjusią savaitę partijos nariams pasakė: „Tiesiog nekalbu apie žmones, kuriuos myliu.“

Manoma, kad pora drauge Pietų Londone gyveno nuo rugsėjo, kai B. Johnsonas ir jo 55 metų žmona Marina Wheeler patvirtino, kad nebegyvena kartu.

Dėmesio centre C. Symonds atsidūrė birželio mėnesį, kaimynams nugirdus, kaip ji vėlyvą vakarą ant jo šaukia „pasitrauk nuo manęs“, „eik lauk“, ir iškvietus policiją.

Per tą audringą ginčą taip pat buvo daužomi daiktai, rodo vieno kaimyno padarytas ir laikraščiui „The Guardian“ perduotas įrašas.

Policija atvyko į namus, bet tolesnių veiksmų nesiėmė.

Po incidento pora toje rezidencijoje negyveno, o neseniai nusipirko trijų aukštų, keturių miegamųjų namą maždaug už pusantro kilometro, sakoma pranešimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.