D. Trumpas ir B. Johnsonas telefonu aptarė prekybos ir saugumo klausimus

JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas telefonu išvakarėse aptarė prekybos ir saugumo klausimus, penktadienį pranešė Jungtinių Valstijų žiniasklaida, remdamasi Baltųjų rūmų atstovu Hoganu Gidley.

 JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas telefonu išvakarėse aptarė prekybos ir saugumo klausimus<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas telefonu išvakarėse aptarė prekybos ir saugumo klausimus<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2019, 5:22 PM

„Prezidentas Donaldas Trumpas vakar kalbėjosi su premjeru Borisu Johnsonu ir aptarė tolesnio bendradarbiavimo sritis, ypač klausimus, susijusius su prekyba ir pasauliniu saugumu“, – žurnalistams sakė H. Gidley.

Baltųjų rūmų atstovo teigimu, D. Trumpas atkreipė dėmesį į „ypatingą“ JAV ir JK santykių pobūdį.

JAV lyderis taip pat sakė B. Johnsonui, kad nekantriai laukia jųdviejų susitikimo per Didžiojo septyneto (G-7) viršūnių susitikimą Prancūzijoje.

G-7 viršūnių susitikimas vyks rugpjūčio 24–26 dienomis pietvakariniame Prancūzijos Bjarico mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.