Į policijos nuovadą Meksikoje įsiveržę ginkluoti asmenys nušovė penkis sulaikytuosius

Vidurio Meksikoje keli ginkluoti vyrai penktadienį įsiveržė į vieną policijos nuovadą ir nužudė penkis sulaikytuosius, pranešė pareigūnai.

 Vidurio Meksikoje keli ginkluoti vyrai penktadienį įsiveržė į vieną policijos nuovadą ir nužudė penkis sulaikytuosius, pranešė pareigūnai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Vidurio Meksikoje keli ginkluoti vyrai penktadienį įsiveržė į vieną policijos nuovadą ir nužudė penkis sulaikytuosius, pranešė pareigūnai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2019, 12:22 PM

Keliomis transporto priemonėms atvykę nusikaltėliai paleido ugnį į penkis neįvardytus vyrus, tuo metu laikytus kamerose Gvanachuato miesto policijos nuovadoje, naujienų agentūrai AFP sakė Valstybės saugumo komisijos atstovas spaudai Juanas Jose Martinezas.

J. J. Martinezas nenurodė, už ką buvo sulaikyti penki žuvusieji, tačiau pridūrė, kad išpuolio metu budėjęs pareigūnas nenukentėjo.

„Su meru sutarėme stiprinti saugumą ir palaikyti prašymą padidinti federalinių pajėgų dalyvavimą regione“, – pažymėjo vidaus reikalų sekretorius Luisas Ayala.

Gvanachuatas yra vienas didžiausių Meksikos pramonės centrų, kuriame veikia daug pasaulinių automobilių gamintojų ir aviacijos įmonių.

Sunkioji pramonė ir svarbi energetikos infrastruktūra į šią Meksikos valstiją pritraukia dideles nusikalstamas organizacijas, kurios užsiima narkotikų prekyba, šantažu, žmonių grobimu ir degalų vagystėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.