Ispanijoje sulaikytas vyras, įtariamas savo dukters pagrobimu Jungtinėje Karalystėje

Ispanijos policija trečiadienį pranešė areštavusi alžyrietį, kuris, kaip įtariama, Didžiojoje Britanijoje grasindamas ginklu pagrobė savo dvejų metų dukterį ir drauge su ja pabėgo iš šalies.

 Ispanijos policija trečiadienį pranešė areštavusi alžyrietį, kuris, kaip įtariama, Didžiojoje Britanijoje grasindamas ginklu pagrobė savo dvejų metų dukterį ir drauge su ja pabėgo iš šalies.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Ispanijos policija trečiadienį pranešė areštavusi alžyrietį, kuris, kaip įtariama, Didžiojoje Britanijoje grasindamas ginklu pagrobė savo dvejų metų dukterį ir drauge su ja pabėgo iš šalies.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 5:36 PM

44 metų vyras rugpjūčio 1 dieną buvo sulaikytas lėktuve Madrido oro uoste, per įprastą sustojimą pakeliui į antrą pagal dydį Alžyro miestą Oraną. Tą pačią dieną jis pagrobė dukrą Notingame, sakė policijos atstovas.

Įtariamasis, kuris neteko dukters globos teisių, atėjo į namus, kur mergaitė gyveno, „ir jėga ją išsivedė, pagrasinęs darbuotojams šaunamuoju ginklu ir juos surišęs“, sakoma policijos pareiškime.

„Pareigūnai nustatė bėglio buvimo vietą ir jį sulaikė lėktuve, kai šis jau rengėsi pakilti. Mergaitė buvo su juo“, – nurodoma pranešime.

Pasak britų policijos, pranešimai, kad mergaitė buvo vaikų namuose, yra netikslūs ir iš tikrųjų ji buvo paimta iš vienos šeimos namų.

Vykdydama tyrimą britų policija taip pat areštavo ir apkaltino 43 metų moterį vaiko pagrobimu, šaunamojo ginklo laikymu, neteisėtu laisvės atėmimu ir įsilaužiamąja vagyste sunkinančiomis aplinkybėmis.

Mergaitė perduota socialinėms tarnyboms Madride, kol ją bus galima grąžinti į Britaniją, sakė ispanų policijos atstovas.

Įtariamasis stos prieš Madrido teisėją, kuris spręs, ar išduoti jį Britanijai teisti, pridūrė atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.