Prekybos centrui teko užsidaryti: vaizdo įraše užfiksuota žiurkių invazija

Vienam iš pagrindinių Japonijos maisto prekių parduotuvių tinklų teko uždaryti parduotuvę viename populiariausių Tokijo rajonų.

 Vienam iš pagrindinių Japonijos maisto prekių parduotuvių tinklų teko uždaryti parduotuvę viename populiariausių Tokijo rajonų.<br> Stop kadras.
 Vienam iš pagrindinių Japonijos maisto prekių parduotuvių tinklų teko uždaryti parduotuvę viename populiariausių Tokijo rajonų.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2019, 4:05 PM

Tokių priemonių parduotuvės savininkai ėmėsi po to, kai internete išplito vaizdo įrašas, kuriame matyti po parduotuvės patalpas lakstančios mažiausiai kelios žiurkės, rašo „The Guardian“.

Viename vaizdo įraše jos laksto lentynomis už gėrimų, kitame rausiasi kepinių lentyjoje.

Japonijos nacionalinis transliuotojas NHK tvirtina, kad vaizdo įrašai patalpinti „Twitter“ ir „YouTube“ su šiais vaizdais jau buvo peržiūrėti 5 mln. kartų.

„Mes labai atsiprašome, kad privertėme savo klientus jaustis nejaukiai“, – pranešė „FamilyMart“ atstovai.

Įmonės atstovai tvirtina, kad parduotuvė išliks uždaryta, o jie bendradarbiaus su sveikatos apsaugos ekspertais, kurie išnaikins graužikus.

Parduotuvės Japonijoje dažnai yra laikomos labai švariomis, tačiau paskutiniu metu daugėja istorijų rodančių higienos trūkumą.

Vasario mėnesį „FamilyMart“ atleido vieną darbuotoją, kuris vaizdo įraše laižė parduotuvėje esančius maisto produktus.

Kitas prekybos tinklas atleido pora darbuotojų spjaudžiusių ant maisto, o vieno sushi baro šefas buvo nufilmuotas išmetantis žuvį į šiukšlių kibirą, o vėliau ją išsitraukęs dirbantis toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.