Rusijoje motina pririšo prie savęs vaikus ir juos paskandino

Kamčiatkos policija pradėjo tyrimą dėl nužudymo. 27-erių vietos gyventoja įtariama pririšusi prie savęs vaikus ir žengusi į vandenį. Iškviestiems pareigūnams pavyko juos ištraukti į krantą, tačiau vienas vaikas jau buvo negyvas, kitas mirė reanimacijoje. Moteris išgyveno ir buvo sulaikyta.

 Į įvykio vietą pareigūnai atvyko greitai. <br> AFP/Scanpix nuotr.
 Į įvykio vietą pareigūnai atvyko greitai. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-09 21:58

Kaip praneša Rusijos žiniasklaida, Kamčiatkos gyventoja rugsėjo 9 dienos rytą atėjo prie Krašeninkovo įlankos. Kartu su ja buvo penkiametis sūnus ir vos 1,5 mėnesio dukra. Pastarąją moteris atsivežė vežimėlyje. Prie vandens telkinio berniukas ėjo nešinas žaisliniu kibirėliu ir kastuvėliu.

Įvykių liudininkai pasakojo, kad ant kranto moteris patiese pledą. Niekas nė neįtarė, kad netrukus gali įvykti nelaimė.

Tačiau po kurio laiko moteris pririšo prie savęs vaikus ir žengė į vandenį. Prie vandens buvę žmonės pasakojo girdėję vaikų riksmus. Jie priešinosi ir nenorėjo lipti į vandenį.

Pamatę tai, žmonės iškvietė pareigūnus. Atvykę jie pamatė gana giliai vandenyje esančią moterį. Jie ištraukė visą trijulę, tačiau mergytė jau buvo negyva. 5-erių berniuko gyvybė užgeso ligoninėje.

Kamčiatkos krašto prokuratūra pradėjo tyrimą dėl įvykio aplinkybių. Taip pat bus tikrinama, ar atsakingos tarnybos padarė viską, kad galėtų užbėgti nelaimei už akių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.