Nužudyti vaikus jauną motiną galėjo pastūmėti vyro neištikimybė

Rusijos pareigūnai įvardijo versiją, kodėl 27 metų Kamčiatkos gyventoja galėjo paskandinti savo pusantrų ir penkerių metų vaikus. Anot naujienų agentūros „RIA Novosti“ šaltinių teisėsaugos institucijose, šiam žingsniui moterį galėjo pastūmėti vyro neištikimybė.

 Žmonės išgirdo klyksmus, o pribėgę arčiau pamatė, kaip moteris pririšusi prie savęs sūnų ir rankose laikydama dukrą žengia į vandenį.<br> Sputnik/Scanpix asociatyvioji nuotr.
 Žmonės išgirdo klyksmus, o pribėgę arčiau pamatė, kaip moteris pririšusi prie savęs sūnų ir rankose laikydama dukrą žengia į vandenį.<br> Sputnik/Scanpix asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2019, 8:52 PM

Tuo tarpu vietos gyventojai pasakojo žurnalistams, kad moteris buvo gera motina, o tėvas vaikais visiškai nesirūpino. Pora turėjo savo pusantrų metų dukrą, o iš ankstesnių santykių moteris dar augino penkerių metų sūnų.

Tragedija įvyko pirmadienį Viliučinsko mieste Rusijos Tolimuosiuose Rytuose, Kamčiatkos pusiasalyje.

Motina su vaikais atėjo prie įlankos kranto prieš vidurdienį. Liudininkai matė, kaip moteris vežėsi kūdikį vežimėlyje, o sūnus ėjo šalia jos.

Netrukus žmonės išgirdo klyksmus, o pribėgę arčiau pamatė, kaip moteris pririšusi prie savęs sūnų ir rankose laikydama dukrą žengia į vandenį.

Iškviesti gelbėtojai atskubėjo greitai, bet kai jie valtimi pasiekė moterį, kūdikis jau buvo negyvas. Penkiametis sūnus buvo nugabentas į ligoninę, bet jo gyvybės išgelbėti nepavyko.

Išgyveno tik pati motina. Jai iškelta byla dėl dviejų mažamečių žmogžudystės. Už tai moteriai gali būti skirta 20 metų kalėjimo bausmė.

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad kaltinamoji turėjo aukštąjį išsilavinimą ir dirbo inžiniere. Kad tragedijos priežastimi galėjo tapti vyro neištikimybė, žurnalistams papasakojo ir vietos gyventojai.

Anot jų, pora susipažino prieš keletą metų ir greitai susilaukė vaiko. Bet netrukus vyras paliko jauną moterį su vaikais ir išvyko į kitą miestą.

Neseniai moteris sužinojo, kad vyras kitame mieste jau turi kitą šeimą ir į Veliučinską grįžti neketina.

Vietos gyventojai moterį apibūdino kaip pareigingą motiną, geraširdę ir linksmą asmenybę.

„Nieko blogo apie ją pasakyti negaliu. Ji buvo labai atsakinga, gera ir pozityvi mergaitė. Tuo metų jokių problemų ji neturėjo“, – interneto svetainė kp.ru citavo kaltinamosios klasės draugę.

„Apie vyrą ir jo žmonas aš irgi girdėjau. Jis juk musulmonas, pas juos taip įprasta“, – pridūrė draugė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.