Niekas net nepasigedo: studento kūną rado po dviejų mėnesių

Naujojoje Zelandijoje kilo daugybė diskusijų apie studentų gyvenimą po to, kai vienas Kentenberio universiteto studentas buvo rastas negyvas. Manoma, kad vaikinas savo kambaryje pragulėjo du mėnesius.

 Naujojoje Zelandijoje kilo daugybė diskusijų apie studentų gyvenimą po to, kai vienas Kentenberio universiteto studentas buvo rastas negyvas. Manoma, kad vaikinas savo kambaryje pragulėjo du mėnesius.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Naujojoje Zelandijoje kilo daugybė diskusijų apie studentų gyvenimą po to, kai vienas Kentenberio universiteto studentas buvo rastas negyvas. Manoma, kad vaikinas savo kambaryje pragulėjo du mėnesius.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-26 19:26

Pirmakursio Kentenberio studento palaikai buvo surasti pirmadienio naktį.

Keli Kraistčerče esančio universiteto studentai bendrabutyje užuodė iš kambario sklindantį keistą kvapą ir kreipėsi į policiją.

Mirties priežastis dar nėra žinoma, o vaikino palaikus tiria teismo medicinos ekspertai. Pranešama, kad į pareigūnus anksčiau buvo kreipęsis vaikino tėvas, tačiau sūnaus tuomet jie nerado.

Vaikino draugai teigė, kad jis buvo savimi pasitikintis žmogus, tačiau kartais savaitei ar daugiau pradingdavo.

„Vaikino mirtis kelia daugybę klausimų. Tikiuosi, kad universitetas atliks nuodugnų šios bylos tyrimą“, – teigė šalies švietimo ministras Chrisas Hipkinsas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos ir specialios tyrėjų pajėgos, kurios turi tiksliai nustatyti mirusio vaikino tapatybę pagal jo DNR ir pirštų atspaudus.

Miręs vaikinas gyveno kambaryje koridoriaus gale, o bendrų patalpų valytojai privačiose patalpose nesilanko.

Kiti buvę universiteto studentai pasakojo, kad universiteto bendrabučiai yra itin prastai prižiūrimi, todėl bet kas čia gali patekti nepastebėtas ir nėra nieko keista, kad vaikino niekas visą šį laiką nepasigedo.

„Prižiūrėtojai ateidavo tik įspėti, jeigu pernelyg triukšmaudavome per vakarėlius“, – teigė vienas buvęs studentas.

Parengta pagal „Stuff.co.nz“, „The Guardian“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.