Nutraukė tylą: prabilo vaiku apsimetusi moteris ir jos biologinė motina

Ukrainiečių kilmės mažaūgė našlaitė, kurios amerikiečiai įtėviai kaltinami ją apleidę, po to kai, jų tvirtinimu, paaiškėjo, kad mergaitė yra suaugusi ir tik apsimeta mažu vaiku, pirmą kartą nutraukė tylą ir davė išskirtinį interviu televizijos laidoje daktarui Philui.

 Natalija, Kristina Barnett ir biologinė Natalijos mama.
 Natalija, Kristina Barnett ir biologinė Natalijos mama.
Natalija.<br>Policijos nuotr.
Natalija.<br>Policijos nuotr.
Natalija.<br>Policijos nuotr.
Natalija.<br>Policijos nuotr.
 Kristina Benett.<br> Policijos nuotr.
 Kristina Benett.<br> Policijos nuotr.
 Michaelas Benettas.<br> Policijos nuotr.
 Michaelas Benettas.<br> Policijos nuotr.
Natalija ir Kristine Barnett.<br>lrytas.lt koliažas
Natalija ir Kristine Barnett.<br>lrytas.lt koliažas
 Natalija ir Barnettų šeima<br>lrytas.lt koliažas
 Natalija ir Barnettų šeima<br>lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-11-05 21:27, atnaujinta 2019-11-05 22:02

Neįtikėtina Natalijos Grace Barnett istorija plačiai nuskambėjo visame pasaulyje po to, kai jos buvę įtėviai Kristina ir Michaelas Barnettai buvo sulaikyti 2019 m. rugsėjo mėnesį už tai, kad apleido įvaikintą mergaitę, praneša „Daily Mail“.

Prieš šešerius metus, 2013 m., Barnettų šeima iš Indianos valstijos JAV persikėlė gyventi į Kanadą, tačiau įvaikintą Nataliją paliko vieną. Tuo metu, mergaitės tvirtinimu, jai buvo tik devyneri.

Tačiau šeima tvirtina, kad mergaitei iš tiesų buvo 22-eji metai, kad tai buvo vaiku užsimaskavusi sociopatė, kuri po įvaikinimo bandė nužudyti savo naujos šeimos narius.

Šeima buvo įvaikinusi Nataliją trejais metais anksčiau, 2010 m., po to kai ji buvo pristatyta kaip šešiametė našlaitė.

Šiuo metu pora laukia kito teismo posėdžio, o šiuo metu tęsiamas tyrimas, kuris padės nustatyti ar Natalija yra vaikas, ar suaugusi moteris.

Natalija, kuri tvirtina, kad jai dabar yra 16 metų, šiuo metu gyvena su kita krikščioniška amerikiečių šeima, kurie ją priglaudė po to, kai Barnettai paliko.

N.Barnett pirmą kartą prabilo viešai

Pirmajame interviu prieš vaizdo kameras Natalija papasakojo daktarui Philui, kaip Barnettai jai ir visiems melavo.

Po klausimo apie Barnettų teiginius, kad ji yra vaiku užsimaskavusi suaugusi moteris, Natalija nukirto: „Tai nėra tiesa“.

Į laidą su nauja įtėvių šeima atvykusi Natalija sakė, kad nori tik vieno: „Tai ką jie pasakoja yra netiesa. Aš tik noriu, kad žmonės išgirstų mano pusę“.

Natalija ir naujoji jos įmotė Cynthia Mans reikalavo, kad Barnettų šeima paviešintų skenavimo duomenis, kurie, pasak 16-mete prisistatančios Natalijos įrodys, kad buvę jos įtėviai meluoja, o jai yra tiek metų, kiek ji sako.

Barnettai anksčiau tvirtino, kad prieš apleisdami Nataliją jie atliko kaulų skenavimą, kuris nustatė, kad įdukra buvo ne vaikas, o gimė maždaug 1989 m.

Naujoji Natalijos įmotė Cynthia taip pat teigė, kad nepaisant Barnettų įtarimų, ji ir jos vyras nesijaudina įsileidę mergaitę į savo šeimą.

„Mes turime padėti šiems vaikams, todėl juos ir įsivaikinome. Tai labai paprasta, kas kitas padarys kažką, jei ne tu pats“, – sakė kelis vaikus įsivaikunis moteris.

Išskirtinėje istorijoje savo žodį tarė ir biologinė Natalijos mama iš Ukrainos. Keturiasdešimtmetė Anna Volodymyrivna Gava iš pietų Ukrainoje esančio Mykolaivo miesto papasakojo, kad jai teko atiduoti savo dukrą įvaikinti dėl jos būklės prieš 16 metų.

Natalijos mama prisistačiusi moteris paneigė, kad jos dukra – užsimaskavusi sociopatė ir patvirtino, kad mergaitė yra paauglė.

Istorija primena siaubo filmą

Barnettai tvirtino, kad jie gyveno tarsi tikroje siaubo filmo „Našlaitė“ versijoje, kurioje geros valios amerikiečių pora įsivaikino našlaitę iš užsienio, o vėliau suprato, kad tai suaugusi sociopatė , kuri nori nužudyti jų šeimą.

Barnettai tvirtino, kad Natalija mėgino nužudyti juos ir jų sūnų. Jie paliko ją bute Indianoje, kur, pasak Natalijos, ji metus slapstėsi, kol policija ją rado ir jiems papasakojo savo istoriją.

Barnettai tvirtina, kad 2010 m. vietoje šešiametės jie įsivaikino paauglę, kuri jau sirgo mėnesinėmis ir buvo subrendusi lytiškai.

Šeima tvirtina, kad mergaitė stovėdavo šalia jų, kol jie miegodavo ir piešė piešinukus, kuriuose buvo išžudyta visą jų šeima. Taip pat Barnettai tvirtina, kad Natalija tepliojo visur kraują, o tuometinę įmotę Kristiną nustūmė ant elektrinės tvoros ir tikėjosi, kad ji mirs.

Šeima tvirtina, kad jie toli gražu neapleido Natalijos: jie įkurdino ją apmokėtame bute, nupirko drabužius, baldus ir paliko tik įsitikinę, kad ji yra aprūpinta maistu.

K.Barnett tvirtina, kad į Kanadą išvyko ne siekdami pabėgti nuo Natalijos, o norėdami užtikrinti, kad vienas iš jų vaikų gautų jam reikiamą išsilavinimą. Jiems pateiktus kaltinimus šeima vadina „gniuždančiais“.

Natalijos istorijos laiko linija

2003 m. rugsėjis: Anna Gava tvirtina pagimdžiusi Nataliją Ukrainoje.

2003 m. spalis: Anna atidavė Nataliją įvaikinti.

2008 m.: Natalija atvyksta į JAV ir ją įvaikina pora iš Naujojo Hampšyro Dyana ir Gary's Ciccone.

2010 m. balandis: Natalija globojama įvaikinimo agentūros Floridoje, kuri pasiūlo mergaitę įvaikinti Barnettų šeimai.

2010 m.: Barnettai nuveža ją į Manningo vaikų ligoninę, kur atliekami kaulų tankio tyrimai. Rezultatai patvirtina, kad mergaitei yra aštuoneri metai.

2012 m.: Barnettai vėl atlieka mergaitei kaulų tankio testą. Šį kartą rezultatas rodo, kad mergaitei 11 metų.

2012 m.: teismas priima sprendimą, kad Natalija yra suaugusi ir gimė 1989 m.

2013 m.: Barnettai išvyksta į Kanadą, natalijai išnuomoja butą Lafajete, Indianoje ir bendravimas nutrūksta.

2013-2016 m.: Antono ir Cynthia Bishop-Mans pora pasirodo Natalijos gyvenime.

2016 m.: Mansų pora tampa teisėtais Natalijos globėjais, apibūdindami ją kaip „neveiksnų asmenį, kuriam yra 13 ar 14 metų“.

2019 m. rugsėjis: Barnettai apkaltinami vaiko nepriežiūra. Netrukus žurnalistai aptinka Nataliją, kuri gyvena su Mansų šeima. Mergaitės istorija prikausto visą pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.