Australijoje išgelbėtas 13 naktų tyruose praleidęs vyras, dar vienos moters ieškoma

Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje buvo išgelbėtas vyras, kartu su dviem moterimis dingęs prieš beveik dvi savaites.

 Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje buvo išgelbėtas vyras, kartu su dviem moterimis dingęs prieš beveik dvi savaites.<br>imago images/Scanpix nuotr.
 Sausringuose Australijos tyruose šalies centrinėje dalyje buvo išgelbėtas vyras, kartu su dviem moterimis dingęs prieš beveik dvi savaites.<br>imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2019, 10:42 AM

Viena moterų buvo surasta sekmadienį vėlai vakare, o antradienį buvo toliau ieškoma jos draugės.

Šiaurės Teritorijos policija informavo, kad 40 metų Phu Traną kiek piečiau Alis Springso miesto pastebėjo vienas gyvulių augintojas. Vyras buvo nugabentas į ligoninę, kur šiuo metu gydomas dėl dehidratacijos ir saulės poveikio.

Pasak policijos vyresniosios inspektorės Pauline Vicary, Phu Tranas ūkininkui sakė, kad liko gyvas, nes jam pavyko aptikti vandens.

Trijulė lapkričio 19 dienos popietę automobiliu išvyko iš Alis Springso pasivažinėti, tačiau jų mašina įklimpo upės vagoje sausringame regione.

52 metų Tamra McBeath-Riley vėlai sekmadienį buvo rasta netoli duburio, kur įstrigo trijulės mašina. Jai dėl dehidratacijos buvo suteikta pagalba Alis Springso ligoninėje.

Šiuo metu visa dar ieškoma 46 metų Claire Hockridge.

Kaip pareigūnams papasakojo T. McBeath-Riley, Phu Tranas ir C. Hockridge praėjusį ketvirtadienį pėsčiomis patraukė greitkelio link, pasiėmę su savimi vandens. Jie ėjo naktimis, kad išvengtų kaitros, kuri pastarosiomis dienomis siekė 40 Celsijaus.

Anot T. McBeath-Riley, ji nusprendė pasilikti prie duburio su šunimi, nes manė, kad jis neišgyventų kelionės pėsčiomis iki Stuarto greitkelio, jungiančio Australijos šiaurinę ir pietinę pakrantes. Draugai nežinojo, ar jų kas nors ieško.

T. McBeath-Riley išgelbėti padėjo vienas galvijų ūkio savininkas, pranešęs policijai, jog matė padangų žymes vietovėje, kuri dar nebuvo apieškota.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.